""
""

Madriđani, dobrodošli u pakao!

Vreme čitanja: 1min | čet. 02.01.14. | 15:20

Marka se plaši pritiska sa tribina i upozorava igrače Reala da su Bogdanović, Milosavljević i Lovernj glavne poluge Partizana

Lepši uvod u TOP 16 fazi Evrolige košarkaši Partizana nisu mogli da požele. U goste im stiže nepobedivi Real Madrid i svi u Humskoj 1, bez obzira što su svesni snage rivala koji melje sve pred sobom, priželjkuju da baš oni budu tim koji će naneti prvi poraz kraljevskom klubu. Za ostvarenje te ambicije crno-belima će biti potrebna ogromna pomoć sa tribina, a upravo na zaglušujuću buku upozorava i ugledni španski dnevnik Marka, koja u izdanju od četvrtka najavljuje gostovanje ekipe Pabla Lasa u Beogradu upravo kroz uticaj publike.
Madriđani putuju u pakao među 22.000 navijača“, naslov je teksta kojim se opisuje atmosfera u Beogradskoj areni i privrženost navijača Partizana.

Mada, ne samo to:
Buka nije nešto što bi trebalo da zabrine Madriđane, ali uticaj koji razulareni navijači ponekad imaju na sudije dođe im kao hobi. Doduše, u prvoj fazi pod taj uticaj sa tribina nisu potpali košarkaši Fenerbahčea, Barselone i CSKA. A ako Real bude na dosadašnjem nivou, ne bi trebalo da ima problema u zaustavljanju Bogdanovića, Milosavljevića i Lovernja, glavnih igrača Partizana“, ocenila je Marka.

Izabrane vesti

(FOTO: marca.es)


tagovi

FK PartizanSrbijaŠpanijanovine MarkaKK Real MadridKK PartizanEvroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara