"Milan Badelj i Kristijan Teljo"
"Milan Badelj i Kristijan Teljo"

Mančini se posle Rima okrenuo Firenci: Hoće dvojicu za 11.000.000 evra, jedan mora preko Barse, drugog prodaje Srbin

Vreme čitanja: 2min | pet. 23.06.17. | 16:17

Zenit bi pojačanja što pre

Milan Badelj i Kristijan TeljoObećano je Robertu Mančiniju da će imati jak tim za narednu sezonu i kako sad stvari stoje novi trener Zenita pokušava na svim krajevima Evrope da „upeca“ potencijalna pojačanja. Zasad je doveo Kristijana Nobou (bez obeštećenja) i Denisa Terentjeva (2.000.000 evra, obojica Rostov), stigao je i Daler Kuzjaev (Terek Grozni, 4.000.000 evra), dogovoren je potpis štopera Kostasa Manolasa (30.000.000 evra, da bi se posao završio Roma traži još 5.000.000 evra za bonuse), a nove mete su iz - Fjorentine!

Mančini je krenuo u akciju koja ima za cilj da se u Sankt Peterburg dovedu Milan Badelj i Kristijan Teljo. Prvi je velika želja italijanskog stratega, u njemu vidi sigurnost na sredini terena i spreman je da plati, navodno 11.000.000 evra, kako bi „odblokirao“ izlaznu klauzulu hrvatskog reprezentativca.

Izabrane vesti

Viola je spremna da proda Badelja, ali posao još nije utanačen.
„Zasad je transfer samo na nivou glasina. Još me niko iz Zenita nije zvao“, oglasio se srpski menadžer Dejan Joksimović, specijalizovan za rusko tržište.

Podsetimo, osim Zenita, Milan Badelj se ovog leta dovodio u vezu sa Milanom i Interom. Ulazi u poslednju godinu ugovora sa Fjorenntinom i logično je da potraži novu sredinu.

Drugi fudbaler čije je ime Mančini napisao na listu želja je Kristijan Teljo. Španski krilni vezista, pod ugovorom sa Barselonom - a podsetimo da Zenit želi i Munira el Hadadija - proveo je minulu sezonu na „Artemio Frankiju“ (četiri gola, sedam asistencija) kao pozajmljen igrač Katalonaca, ali novi trener Ernesto Valverde ne računa na njega.

Telju je zato predočeno da može da potraži novi klub, javili su se Nica i Valensija, ali je u trku ušao i Zenit. Barselona za produkta „klase 1991“ zahteva minimalno obeštećenje od 6.000.000 evra, ali s obzirom na platežnu moć potencijalnih kupaca pominje se da bi mogla da izboksuje da joj se u kasu slije između 8.000.000 i 10.000.000 evra.

(FOTO: Action images)


tagovi

Dejan JoksimovićEvropaFjorentinaItalijaKristijan TeljoMilan BadeljPremijer ligaRoberto ManćiniRusijaSerija AZenit

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara