"Tomić, Gogua i Jovanović"
"Tomić, Gogua i Jovanović"

Marko Jovanović - cela sezona pod injekcijama

Vreme čitanja: 2min | uto. 15.03.16. | 15:29

Ivan Tomić se pred prvi polufinalni meč Kupa Srbije suočava sa velikim kadrovskim problemima, ali se nada ubedljivoj pobedi protiv Spartaka

Tomić, Gogua i JovanovićPartizan je vezao tri pobede i kao veliki favorit ulazi u prvi meč polufinala Kupa Srbije u kome pokušava da osvajanjem pehara donekle ublaži brljotine iz prvenstva i spase sezonu.

Crno-beli će u sredu od 18 časova na svom stadionu (na kome će posle dva meča biti publike) dočekati Spartak iz Subotice, ali se još ne zna u kom sastavu.

Izabrane vesti

Razlog su povrede Nemanje Mihajlovića (peta), Sedrika Gogue (koleno), zatim stanje Bojana Šaranova (prethodnih dana bio na infuziji), dok je trener Ivan Tomić otkrio da maltene ceo tok dosadašnjeg dela prolećne sezone Marko Jovanović igra - pod injekcijama!
Mihajlović je protiv Voždovca dobio udarac u regiji metatarzalne kosti, postojala je bojazan od najgoreg (prelom, op. au), ali ima kontuziju. Nadamo se, ipak, da će biti u timu. Gogua ima problema sa kolenom, dok je Šaranov u subotu branio bolestan, pred kraj meča mu se zavrtelo u glavi, mada je njegov odnos prema obavezama primer svim mlađim igračima. Javnost ne zna, međutim, da Marko Jovanović od priprema vuče povredu i svaku utakmicu igra pod injekcijama. Način na koji prilazi profesionalnim obavezama je za poštovanje. Ako neko od ovih momaka ne bude mogao da igra, očekujemo da zamene budu na njihovom nivou“, rekao je Ivan Tomić.

Crno-beli su ove sezone već dvaput igrali sa Spartakom. Oba puta u prvenstvu, slavili su sа 2:1 u Humskoj i sа 1:0 u Subotici.
Spartak je dokazao kvalitet plasmanom u polufinale, trijumfom u prethodnom kolu, ali i činjenicom da je pre toga odigrao nerešeno sa Vojvodinom u gostima. Nalazi se u dobroj formi,  njegovi igrači rade kvalitetne stvari u odbrani, sjajno se postavljaju u tzv. defanzivnom bloku. Ima i nekoliko iskusnih pojedinaca, pre svih Vladimira Torbicu. Ono što je Saša Ilić za nas, to je Torbica za Spartak“.

Parni valjajk je, ipak, veliki favorit, o čemu svedoče kvote u Kladionici MOZZART.
Nije glavni cilj da ne primimo gol. Može da se desi da primimo jedan, a damo nekoliko. Želimo da pobedimo što je moguće većom razlikom, iako ne očekujem da na našem stadionu rešimo sve i obezbedimo plasman u finale. Interesuje nas da nastavimo da igramo u ovom ritmu koji nije nimalo lagan. Drago mi je što će ponovo biti navijača na tribinama, ovi momci zaslužuju podršku, nadam se da će sutra zadobiti još veću od naše zahteve publike“, dodao je Ivan Tomić,  trener Partizana.

Pratite MOZZART i na našoj novoj Fejsbuk stranici!

(FOTO: Star sport) 


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanMarko JovanovićKup SrbijeIvan Tomić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara