""
""

Matos se vratio u Zvezdu! Ko će još dobiti povratnu kartu za Marakanu?

Vreme čitanja: 2min | pon. 09.05.16. | 18:19

Odličan utisak na pozajmicama ostavili su golman Filip Manojlović i krilni vezista Vladimir Jovović

Crvenu zvezdu očekuje vrelo leto, navijači se nadaju gromovitim pojačanjim dostojnim Lige šampiona, ali u Ljutice Bogdana moraju da razmišljaju o igračima koji su proleće proveli na dvojnoj registraciji i pozajmicama. Tačnnije da daju odgovor na pitanje ima li među tim momcima nekog dovoljno kvalitetnog ko bi mogao da im pomogne u evropskim kvalifikacijama.

Za sada je izvesna samo jedna stvar: Brazilac Bruno Matos se vratio sa privremenog rada u Novom Pazaru. On je tokom prolećne sezone postigao dva gola i imao dve asistencije... Posle utakmice sa Olimpijakosom viđen je ispred svlačionice Crvene zvezde, a o njegovom statusu čelnici Crvene zvezde trebalo bi da se izjasne do početka priprema za novu sezonu.

Izabrane vesti

Gledajući suvu statistiku odlazak na pozajmicu i „jača“ minutaža najviše je prijala potencijalnom reprezentativcu Crne Gore Vladimiru Jovoviću. On je stažirao u OFK Beogradu i u sumornoj prolećnoj sezoni za Romantičare postigao je četiri gola. Bio je jedan od najboljih igrača (ako ne i najbolji) tima Dragana Radojičića. Ostao je upamćen njegov sjajan pogodak na gostovanju u Gornjem Milanovcu.

Na Staroj Karaburmi je stažirao i Danijel Avramovski. Bio je vrlo zapažen protiv Partizana, ali teško da može da se nada ozbiljnim minutima u Zvezdi. Pre svega zbog vrlo jake konkurencije.

Na Marakani odavno rade na projektu – Filip Manojlović. Jedan od najtalentovanijih srpskih golmana celu sezonu je proveo na dvojnoj registraciji u prvoligašu Bežaniji. Bio je to pogodak u centar mete sportskog sektora Crvene zvezde. Član generacije sa Novog Zelanda je sticao seniorske minute i bio ozbiljan adut Lavova sa Bežanije.

Projekcija je da novu sezonu Manojlović počne na klupi, kao alternativa iskusnijem Kahrimanu, ali se tendencijom da ubrzo postane prvi čuvar mreže. Naravno, ako Kahriman pronađe inostrani angažan.

Bežanija je u rosteru imala još Zvezdinih igrača koji su ostavili različiti utisak. Mnogo više se očekivalo od Dušana Živkovića, jednog od momaka koji je još na prošlogodišnjem pripremama skrenuo pažnju na sebe. Uglavnom je dobijao šansu sa klupe za rezervne igrače. Ostaje da se vidi šta će biti sa vezistom Lazarom Tufegdžićem i Markom Mijailovićem.

(Foto Star Sport)


tagovi

Vladimir JovovićSuperligaSrbijaFilip ManojlovićEvropaFK Crvena zvezdaBruno Matos

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara