"Jaramaz"
"Jaramaz"

Mega oslabljena: Na Olimpiju bez Jaramaza i Đokovića

Vreme čitanja: 1min | sub. 21.11.15. | 12:40

Kapiten ekipe je iskrenuo zglob na treningu

JaramazMega Leks će zbog povreda meč protiv Union Olimpije odigrati bez dva standardna igrača. Naime, kapiten ekipe Ognjen Jaramaz je na treningu održanom u petak iskrenuo zglob i neće biti spreman za današnju utakmicu dok meč zbog povrede primicača propušta i Radovan Đoković.

Očekuje sa da će obojica biti spremni za utakmicu narednog kola ABA lige protiv Krke koja se igra 28. novembra u Sremskoj Mitrovici. Na današnjem meču će priliku za debi u ABA ligi imati Francuz Alfa Kaba.

Izabrane vesti

POGLEDAJTE MOZZART KVOTE ZA OVAJ MEČ

Košarkaši Olimpije doživeli su četiri uzastopna poraza u ABA ligi i utakmica jedanaestog kola sa srpskim predstavnikom, zahuktalom ekipom Mege, utisak je, ne dolazi u pravi čas. To za Mozzart Sport potvrđuje i košarkaš iz Ljubljane Gregor Hrovat.
“U subotu nas očekuje izuzetno važna utakmica protiv mlade i poletne ekipe Mege”, kaže Hrovat i dodaje.
“Iskreno, ne razmišljamo toliko o rivalu koliko o našoj igri koja je daleko od dobre. E sad, pred nama je nova šansa da odigramo kako umemo i znamo, ako ponovimo neke dobre partije možemo očekivati pobedu. Nisam siguran da ćemo biti kompletni, međutim, ko dobije šansu mora je iskoristiti i dovesti klub do pete pobede”,
rekao je Hrovat.

Utakmica Union Olimpija - Mega Leks se igra od 17 sati u dvorani Stožice.

Piše: Đurđe Mečanin
Djurdje.mecanin@mozzartbet.com

(FOTO: Mega Leks)


tagovi

Union OlimpijaSrbijaRadovan ĐokovićOgnjen JaramazMega LeksJadranska ligaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara