"Krstičić"
"Krstičić"

Mihajlović grmeo, Krstičić ušao i pokrenuo Sampu! Vešović častio Palasija i Inter (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 09.03.14. | 16:48

Atalanta iznenadila Lacio u Rimu - 1:0

Krstičić

Malo je nedostajalo da Sampdorija napravi veliki kiks protiv Livorna u 27. kolu Serije A. Gosti su u kratkom vremenkom roku, preko Mbajea u 19. i 27. minutu, stigli do dva gola prednosti i najavili iznenađenje na Luiđi Ferarisu, ali je Siniša Mihajlović zagrmeo na poluvremenu i na teren je izašao potpuno drugi tim. Bivši srpski selektor ubacio je u igru dvojicu novih igrača, a jedan od njih, Nenad Krstičić, pokrenuo je Đenovljane golom u 49, da bi autogol Ćekerinija samo četiri minuta kasnije doneo egal. Za potpun preokret pobrinuo se Okaka u 68. minutu, dok je Gabijadini u 75. minutu postavio konačnih 4:2.      

Sampdorija je ostala na sredini tabele sa dobrim izgledima da eventualnom pobedom sledeće nedelje protiv Atalante u gostima napravi dobar skok. Međutim, to neće biti nimalo lako, jer je tim iz Bergama iznenadio Lacio usred Rima. Pobedenosni gol za goste postigao je Moralez u 60. minutu.     

Izabrane vesti


Inter je teže nego što se očekivalo savladao Torino sa 1:0 i to najviše zahvaljujući bivšem fudbaleru Crvene zvezde Marku Vešoviću. Debitant u redovima Bikova zaspao je na sekundu i dozvolio Palasiju da ga pretrči i postigne prelep gol, pošto je u padu udario loptu glavom i lobovao Padelija. Vešović se nije baš najbolje snašao u prvom meču, očigledno da je trema uzela maha, jer je delovao dosta izgubljeno. Do kraja meča domaćin je nastavio sa napadima i bio daleko bliži drugom golu nego gosti  izjednačenju.   


Kjevo je pobedio Đenovu sa 2:1, a blistao je dvostruki strelac Paloski koji je oba puta bio precizan sa bele tačke. Prvo je u 5. minutu najavio osvajanje sva tri boda, koju je Đilardino pokvario dva minuta pre kraja, da bi Paloski u trećem minutu sudijske nadoknade vremena doneo veliko slavlje navijačima ovog kluba. Ivan Radovanović ušao u u igru u 37. minutu umesto Guana.

Parma je bila bolja od Verone sa 2:0 i izjednačila se na tabeli sa ovim rivalom sa dobrim šansama da se uključi u borbu za Evropu. Boško Janković igrao je za goste do 64. minuta.   

SERIJA A - 27. kolo

Subota:
Udineze - Milan 1:0 (0:0)
/Di Natale 67/

Katanija - Kaljari 1:1 (0:0)
/Lodi 62 - Vesino 53/

Nedelja:
Juventus - Fiorentina 1:0 (1:0)
/Asamoa 42/

Lacio – Atalanta 0:1 (0:0)
/Maksi Moralez 60/

Kjevo – Đenova 2:1 (1:0)
/Paloski 5, 90p - Đilardino 89/

Parma – Verona 2:0 (1:0)
/Bijabijani 20, Skeloto 90/

Sampdorija – Livorno 4:2 (0:2)
/Krstičić 49, Ćekerini 53ag, Okaka 68, Gabijadini 75 – Mbaje 19, 27/

Bolonja – Sasuolo 0:0

Inter – Torino 1:0 (1:0)
/Palasio 30/

20.45: Napoli - Roma

(FOTO: Action images)


tagovi

InterEvropaMarko VešovićItalijaTorinoSiniša MihajlovićSerija ASampdorijaNenad Krstičić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara