""
""

Miloš Radivojević bira novi klub

Vreme čitanja: 1min | uto. 31.05.16. | 21:05

Voždovac ostao bez pouzdanog defanzivca

Voždovcu sledi letnja rekonstrukcija tima, a njegovom doskorašnjem levom beku potraga za novim klubom. Završetkom sezone Milošu Radivojeviću je istekao ugovor sa Zmajevima, što znači da je 26-godišnji defanzivac slobodan u izboru nove sredine.

Radivojević je na krov tržnog centra u Zaplanjskoj ulici stigao u zimu 2015. i za godinu i po dana postao jedan od važnijih igrača Voždovca. Najpre kod bivšeg trenera Zorana Milinkovića, potom i aktuelnog Bratislava Živkovića, sa kojim je u prvoj sezoni bio deo tima koji je izborio opstanak, a naredne se plasirao u plej-of.

Izabrane vesti

U minulom prvenstvu odigrao je 23 utakmice i bez obzira što mu to nije u opisu obaveza, na nekima je imao i konkretan doprinos dobrim rezultatima, pa je tako protiv niškog Radničkog dao, a u sudaru sa Metalcem namestio gol.

Imajući u vidu te činjenice, nekadašnjem fudbaleru Sinđelića, BSK Borče i Inđije be bi trebalo da bude problem pronalazak novog kluba. Tim pre što je nekoliko puta bio biran u tim kola i što se čini da je prerastao sredinu. Prioritet mu je odlazak u inostranstvo.

Osim Miloša Radovojevića, po svemu sudeći, tabor Voždovca će ovog leta napustiti desni bek Borislav Terzić i vezista Ognjen Krasić.

(Foto Star Sport)


tagovi

fk voždovacSuperligaSrbijaMiloš RadivojevićEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara