""
""

Misimović ponovo obuva kopačke

Vreme čitanja: 1min | uto. 09.06.15. | 20:40

Odluku je donio nakon molbe vlasnice kineskog kluba, koji se ove sezone bori za opstanak. Nakon 13 kola u kineskoj Superligi, ekipa se nalazi na pretposljednjem 15. mjestu sa 10 bodova. Miske bi trebalo da igra naredna četiri mjeseca i navodno zaradi oko milion dolara

(Preuzeto u originalu sa portala Nezavisne.com)

Izabrane vesti

Zvjezdan Misimović ponovo će obući dres, kopačke i nakratko nastaviti profesionalnu fudbalsku karijeru. Rekorder po broju nastupa u dresu reprezentacije BiH odlučio je prekinuti fudbalsku penziju i ponovo zaigrati za svoj bivši klub Guanžu Ren.

Odluku je donio nakon molbe vlasnice kineskog kluba, koji se ove sezone bori za opstanak. Nakon 13 kola u kineskoj Superligi, ekipa se nalazi na pretposljednjem 15. mjestu sa 10 bodova. Miske bi trebalo da igra naredna četiri mjeseca i navodno zaradi oko milion dolara.

U Guanžu Renu je ranije nastupao zajedno sa Zlatanom Muslimovićem i 2013. osvojio Kup Kine. Ovog puta društvo će mu praviti nekadašnji reprezentativni kolega Sejad Salihović, koji je prije nekoliko dana napustio redove njemačkog Hofenhajma. Upravo je Misimović bio posrednik u dogovoru Salihovića s novim kineskim poslodavcem.

(Tekst i foto: Nezavisne.com)


tagovi

Zvjezdan MisimovićRepublika SrpskaBiH

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara