Modrić: Menjao bih Zlatnu loptu za titulu svetskog prvaka

Vreme čitanja: 1min | ned. 15.07.18. | 23:20

Najbolji fudbaler Mundijala smatra da je Hrvatska u finalu pala na detaljima

Hrvatska nije uspela da osvoji titulu prvaka sveta, Francuska je bila bolja u finalu Mundijala, ali je kockastima za utehu ostalo i to što je Luka Modrić proglašen za najboljeg igrača turnira.
"Tužan sam jer smo izgubili, ali i ponosan na sve što smo uradili u Rusiji. Osećanja su pomešana, ali sigurno kada prođe vreme, postaćemo svesni da smo napravili neverovatan uspeh", rekao je Modrić.

Fudbaler madridskog Reala istakao je da su detalji odličili finalnu utakmicu.
"To je sport, neko mora da pobedi, a to su danas bili oni. Bili smo bolja ekipa u većem delu utakmice, ali su nas koštale sitnice. I eto - Francuzi slave, a mi smo ponosni. Nema mesta kukanju, mislim da možemo iz Rusije da odemo uzdignuta čela".

Izabrane vesti

Modrić je postao već šesti osvajač Zlatne lopte koji ne dolazi iz redova svetskog prvaka. Pre njega to su bili Lionel Mesi, Dijego Forlan (2010), Zinedin Zidan (2006), Oliver Kan (2002) I Ronaldo (1998).
"Ponosan sam na to priznanje, ali bio bih srećniji da smo osvojili prvo mesto. Zahvalio bi se celoj ekipi jer bez njih ništa od ovoga ne bi bilo", zaključio je Modrić.

Foto: Action images


tagovi

Luka ModrićRusija2018HrvatskaFrancuska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara