"Pablo Mouče"
"Pablo Mouče"

Mouče obećava: Uskoro pravi Pablo

Vreme čitanja: 2min | sre. 28.09.16. | 19:08

“Očigledno je da moram da pokažem više“, kaže Zvezdin Argentinac

Pablo MoučeImpresivan CV preporučio ga je stručnom štabu i upravi Crvene zvezde, ali navijači srpskog šampiona još nisu imali prilike da vide na osnovu čega se to na licima pristalica Boke Juniors pojavljuje osmeh čim se pomene ime Pabla Moučea. Svestan je i 28-godišnji Argentinac da nije opravdao poverenje. I uveren da će uskoro početi da isporučuje.
"Očigledno je da moram da pokažem više, svestan sam toga. Znam da mogu mnogo bolje, ali takođe znam da je prošlo tek dva meseca otkako sam došao i da je svakom igraču potreban određen period da se prilagodi", kaže Mouče za klupski sajt i podseća na objektivne poteškoće sa adaptacijom na život u Beogradu.
"Nisam prošao trenažni proces ni sa jednim klubom pre nego što sam došao, odmah sam počeo da igram zvanične utakmice i nisam uspeo da dostignem uobičajeni nivo fizičke pripremljenosti. Svestan sam da su navijači nestrpljivi i da na terenu žele da vide boljeg Pabla, ali obećavam im da će se to uskoro dogoditi, da treba da imaju malo strpljenja i vere. Želim da znaju da radim naporno na svakom treningu kako bih ispunio njihova, a i svoja očekivanja", uverava Mouče.

Neko ko je sedam godina bio pod ugovorom sa Bokom, potom igrao u Palmeirasu, pravio razliku u prvenstvu Turske morao bi da po prostoj logici donosi prevagu i u Srbiji? Mouče je svestan da je zato i doveden na Topčidersko brdo. Kaže da se ne plaši odgovornosti.
"Ne osećam nikakav pritisak. Imam mnogo iskustva, igrao sam u velikim klubovima kao što su Boka Juniors, Palmeiras i navikao sam da se uvek očekuju titule i pobede. Iza sebe imam šest titula i preko 300 mečeva i znam kako da se nosim sa pritiskom".

Izabrane vesti

Tvrdi stoga da ne razmišlja o odlasku iz Ljutice Bogdana.
"Prezadovoljan sam kako su me primili svi u klubu, igrači i štručni štab, kao i navijači. Svi mi daju ogromnu podršku i ne razmišljam o odlasku. Beograd mi se mnogo sviđa, prelep je grad i moja porodica i ja uživamo ovde", poručio je Mouče.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

SuperligaSrbijaPablo MoučeFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara