Na meč sezone bez trojice prvotimaca

Vreme čitanja: 2min | uto. 23.10.18. | 09:10

Okršaj Alesunda i Vikinga mogao bi da otkloni dilemu ko će naredne godine igrati u elitnom rangu. Gosti u problemu

Kraj je blizu. Mjondalen je propustio priliku da pobedom nad Jervom (1:1) pobegne pratiocima - Alesundu i Vikingu -  na tri, odnosno sedam poena suficita i spokojno isprati njihov susret u sklopu poslednjeg meča 27. kola Druge lige Norveške. Po okončanju pomenutog okršaja razlika između tri najbolja tima u popularnoj OBOS ligi mogla bi da bude po bod (54 - 53 - 52).

Ipak, pakleno težak zadatak nalazi se pred gostima sa zapada. Tamno plavi su u deficitu od četiri boda u odnosu na ekipu Larsa Bohinena, a na najvažnijoj utakmici dosadašnjeg toka sezone zbog suspenzije neće moći da računaju na trojicu prvotimaca.

Izabrane vesti

Ni tradicija ne ide na ruku pulenima Bjarnea Berntsena, budući da su u minule dve kampanje tri puta poraženi od Alesunda, dok je jedini preostali meč završen bez pobednika. Što se statistike tiče, Viking je na proteklih pet mečeva postizao bar dva gola, od čega je poslednja dva izgubio. Sa druge strane, Alesund igra po principu toplo-hladno u finišu (na poslednjih pet mečeva: poraz, pobeda, poraz, remi, pobeda), a podatak koji bode oči jeste da su od dva do četiri gola padala na njegovih šest poslednjih utakmica.

Na Vikingovih pet od šest duela pre ovog štikliran je tip 3+, pa kada se sve uzme u obzir, ukoliko ne smete da probate sa jedinicom, pogoci su najbolja solucija. Trebalo bi da ih bude na obe strane...

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Uto 19:00 5628 NOR 2 Aalesund - Viking kmb 1&3+ (-) 2,50
Ukupna kvota2,50

NORVEŠKA 2 - 27. KOLO

Utorak
19.00: (1,85) Alesund (3,50) Viking (3,90)

* Kvote su podložne promenama 

Foto: Shutterstock


tagovi

Norveška 2Alesundsportsko klađenjeViking

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara