""
""

NAVIJAČI ZA DIVLJENJE: Klub im ispao iz lige, oni pevaju kao da je osvojio titulu (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pon. 12.05.14. | 19:52

Pristalice Ajntrahta iz Braunšvajga možda i najjači utisak poslednjeg kola Bundeslige

Cele sezone na dnu tabele, a na kraju kao da su osvojili tutulu! Igrači Ajntrahta iz Braunšvajga nisu mogli očima da veruju šta se dešava po okončanju poslednjeg meča Bundeslige iz koje su ispali i pre gostovanja Hofenhajmu. Uprkos porazu 1:3, fudbaleri kluba iz Donje Saksonije nagrađeni su višeminutnim ovacijama nekoliko hiljada navijača koji su došli na Raj Nekar arenu.

Podrška je stizala i za vreme susret, ali su po njegovom okonačnju susreta pristalice žutih nastavile da pevaju uprkos činjenici što će od avgusta miljenike gledati u nižem rangu. Jednostavno, izrazile su zahvalnost što su im podarili sezonu druženje sa najboljim nemačkim klubovima i verovatno naterali suze na oči, pa su mnogi prvotimci pred kamerama komentarisali kako ovakvu atmosferu nigde nisu videli.

Izabrane vesti

Čak su izrazili i zahvalnost treneru Torstenu Libernehtu koji već šest godina sedi na klubi Ajntrahta i lane je ovaj klub nadmoćno uveo u elitu prošetavši se Cvajtom. Njemu je jedna devojčica predala cvet obojen u boje kluba, kao dar navijača.

Za svako poštovanje.

I želje za ekspresan povratak u Bundesligu!


tagovi

NemackanavijačiEvropaBraunšvajg

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara