""
""

Neka se Barsa spremi za Filipa „Mesija“ Mladenovića, BATE se ne boji prvaka Evrope

Vreme čitanja: 1min | uto. 20.10.15. | 14:44

Prvotimac BATE Borisova otkrio da saigrači porede srpskog fudbalera sa najboljim fudbalerom Barselone

BATE Borisov večeras dočekuje Barselonu u trećem kolu Lige šampiona, a prvak Evrope će biti oslabljen neigranjem Lionela Mesija koji je na bolovanju zbog povrede. Ipak, BATE ima svog „Mesija“! I to Srbina!

Izabrane vesti

Kako reče prvotimac beloruskog šampiona Igor Stasevič u najavi za meč sa Kataloncima, nadimak „Mesi“ se koristi na treninzima njegovog tima, a u vlasništvu je srpskog internacionalca Filipa Mladenovića koji je u prethodnom kolu sa dva gola bio najzaslužniji za pobedu nad Romom.
„Nije da ih poredim, ali na našim treninzima povremeno oslovljavamo Mladenovića sa „Mesi“ kada napravi neki od onih svojih prodora“, rekao je Igor Stasevič.  

Fudbaler beltrouskog šampiona jedva čeka utakmicu sa Barselonom uprkos činjenici da je njegov tim totalni autsajder.
„Ovo je fudbalski praznik za nas. Nemamo često prilike da igramo protiv takvih timova. Neće biti Mesija, ali Barsa je prepuna vrhunskih asova. Ipak, ne osećamo strah. Respekt imamo, ali strah ne. Ne klecaju nam kolena, željni smo i jedva čekamo da igramo što bolji fudbal protiv Barse. Nećemo izaći na teren sa planom da se ne osramotimo već ćemo pokušati da pobedimo, a utakmica će pokazati sve“, hrabro najavljuje Stasevič

(FOTO: MN Press)


tagovi

ŠpanijaLiga šampionaIgor StasevičFilip MladenovićEvropaBelgijaBATE Borisov

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara