""
""

Nelson: Želimo da igramo Evroligu, a primamo 59 poena... To je nedopustivo!

Vreme čitanja: 2min | čet. 17.10.13. | 22:47

"Navijači su bili sjajni. Bili su bučni, dali su nam veliku energiju, dobar vetar u leđa. Zahvalan sam im zbog toga što su došli i pružili nam takvu podršku. Na kraju smo ostali kratkih rukava. Velika je čast imati ovakve navijače uz sebe", poručio je Di

Malo, baš malo sreće falilo je košarkašima Crvene zvezde da ostvare prvi trijumf u Evroligi ove sezone. Posle vrlo neizvesne završnice Lokomotiva je slavila rezultatom 87:84, a Demarkus Nelson je istakao da ekipa koja želi da igra najjači rang takmičenja ne sme da dopusti sebi da primi 59 poena u dve četvrtine.
"Igrali su sjajno, mi smo napravili ogroman broj grešaka. Primiti 30 poena u jednoj četvrtini je zaista previše. Ne možete da očekujete da ćete dobiti utakmicu ako primite 30 poena u prvoj, odnosno 29 u poslednjoj četvrtini. Imali smo plan kako da dobijemo ovaj meč i mislim da smo taj plan jedino ispoštovali u drugoj deonici. U poslednjih deset minuta napravili smo previše grešaka koje su nas koštale pobede", rekao je Nelson.

Iako su imali sjajnu podršku gotovo 20.000 navijača, izabranici Dejana Radonjića nisu to iskoristili. 
"Navijači su bili sjajni. Bili su bučni, dali su nam veliku energiju, dobar vetar u leđa. Zahvalan sam im zbog toga što su došli i pružili nam takvu podršku. Na kraju smo ostali kratkih rukava. Velika je čast imati ovakve navijače uz sebe", poručio je Di.

Izabrane vesti

Najefikasniji igrač u redovima crveno-belih Blejk Šilb ističe da ekipa iz ove utakmice mora da nauči kako da se postavi u narednim mečevima. 
"Ovo je najviši rang košarke i svaka greška se skupo plaća. Bilo je nekoliko situacija u kojima smo možda mogli da uradimo nešto drugo, pa da mi slavimo sa tri poena razlike, ali šta je tu je. Moramo da naučimo nešto iz ove utakmice i shvatimo kako treba da postavimo igru u narednim utakmicama", rekao je Šilb, a potom dodao:

"Ovo je zaista vrlo dobar tim. Međutim, oni su izašli na teren i bili spremni na sve. Tokom cele utakmice uspeli su da igraju svoju igru, uprkos tome što smo mi imali podršku ogromnog auditorijuma".

Što se podrške navijača tiče iskusni Amerikanac je rekao:
"Najvatreniji navijači su bili na gornjem prstenu, pa je možda bilo malo teže da ih čujemo. Ipak, sigurno je da je uvek lepo videti kakvu podršku imamo. Kad imate takve navijače onda imate i obavezu da igrate još jače, još bolje protiv velikih protivnika".

(FOTO: Star Sport - Peđa Milosavljević, Srđan Stevanović)


tagovi

blejk šilbFK Crvena zvezdaDemarkus NelsonEvroligaKK Crvena zvezdaSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara