""
""

Nenad Vanić: Metalac se pita u Milanovcu!

Vreme čitanja: 2min | čet. 04.08.16. | 15:27

“Čarapani moraju da potvrde da imaju taj kvalitet, i mi smo dobili Borac, a imali smo i dobrih momenata na stadionu Rajko Mitić”, direktno o predstojećem susretu sa Napredkom, govori Vanić, trener Metalca

U prva dva kola Superlige Srbije milanovački Metalac je minimalcem savladao Borac i kapitulirao pred Crvenom zvezdom sa 3:1.

Izabrane vesti

Sa druge strane kruševački Napredak, koji ovog vikenda gostuje u Gornjem Milanovcu, imao je na prvi pogled teži raspored. Utakmice sa večitim rivalima, naravno da su poligon za dokazivanje, što je Napredak znalački iskoristio prokljiživši čak četiri boda na startu Super lige.

Poletnim igrama svojih pulena, zadovoljan je i trener Milanovčana, Nenad Vanić koji za Mozzart Sport ističe da Kruševljanima pravi ispit tek predstoji u duelu protiv Metalca.
“Jasno je da je Napredak imao dva sjajna rezultata u uvodnim kolima Superlige. Odigrao je nerešeno sa Zvezdom, a dobio je Partizan. Sad protiv nas Čarapani moraju da potvrde da li imaju taj kvalitet. I mi smo dobili Borac, a imali smo i dobrih momenata na stadionu Rajko Mitić. Siguran sam da se i mi pitamo u narednoj utakmici”, kaže Vanić, svestan dobre igre Milanovčana na predhodnim mečevima.

Upitan za veruje se opravdano samopouzdanje gostujućeg Napredka, Vanić se ne ustručava ni da prozbori koju o taktici kojom sačekuje neugodnog protivnika.
Imaćemo pristup utakmici kao protiv Borca. Moram reći da respektujemo Napredak, ali ga se ne plašimo. Imamo svoje adute i ponavljam mi se pitamo u Milanovcu. Raduje podatak da u kompletnom sastavu dočekujemo subotnji duel”, priča Vanić i odmah odlazi korak dalje. Moravički i Rasinski okrug su blizu, komšiluk jekomšiluk, a u ovim krajevima se jako dobro zna koliko se cene lokalne derbi utakmice.
Tačno je da nas očekuje još jedan komšijski derbi, ali moram priznati da ću o njemu razmišljati tek kad prođe meč sa Napretkom. Sad su nam važni ti bodovi”, jasan je Nenad Vanić, čija se ekipa u pozitivnom svetlu pokazala kao spreman rival za doček bilo kog rivala Super lige.

Utakmica između Metalca i Napredka igra se u subotu od 20 sati.

Djurdje.mecanin@mozzartbet.com 

(FOTO:MN PRESS)


tagovi

SuperligaNenad VanićNapredak KruševacMetalac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara