""
""

Ni rekord nije dovoljan: Odbijene dve ponude po 25.000.000 evra

Vreme čitanja: 1min | pet. 30.06.17. | 21:48

Slaven Bilić nastavlja da traži rešenja u napadu

Diafra Sako ima problema sa leđima. Endi Kerol sa preponama. Niko ne zna kad će ponovo moći na teren. Slaven Bilić ne želi da rizikuje, traži napadača, ali je izvesno da to neće biti njegove prve dva mete u letnjem prelaznom roku.

U danu kad je Anđelo Ogbona produžio vernost na još pet godina, Telegraf je došao do saznanja da su ponude Vest Hema za dvojicu sjajnih golgetera - odbijene. I to u istoj vrednosti, od 25.000.000 evra, koliko su Čekićari bili spremni da plate Kelnu, odnosno Viljarealu za Entonija Modesta i Sedrika Bakambua.

Izabrane vesti

Reč je o sumi koja za milion jačoj od klupskog rekorda, postavljenog minulog leta kad je Bilić platio Andre Ajua Svonsiju 24.100.000 evra. U međuvremenu su pravi golgeteri - i ne samo oni - značajno poskupeli, u toj činjenici valja tražiti razloge negativnih odgvora klubu iz Londona.

Pogotovo ako se ima u vidu da se Keln nateže sa kineskim Tjenđinom po pitanju obeštećenja za francuskog napadača. Po najnovijim informacijama ne želi da pusti Modesta za manje od 40.000.000 evra, iako je ovaj već dogovorio lične uslove.

A Bakmbu, strelac 22 gola za Viljareal minule sezone, jedan je od važnijih igrača na Madrigalu i pitanje je koja suma bi zadovoljila čelnike tog kluba da puste reprezentativca DR Konga.

(FOTO: Action images)


tagovi

EngleskaEntoni ModestEvropaKelnNemackaPremijer ligaPrimeraSedrik BakambuSlaven BilićŠpanijaViljareal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara