"GARNET IZGUBIO ŽIVCE"
"GARNET IZGUBIO ŽIVCE"

Niksi dobili dve zaredom! Memfis jedva protiv Minesote, Garnet isključen, Sparsi ubacili u „treću” (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 01.03.15. | 08:42

Ni strašan dabl-dabl Vajtsajda nije bio dovoljan Majamiju da savlada rezerviste Atlante...

GARNET IZGUBIO ŽIVCESedam utakmica u noći između subote i nedelje, nekoliko iznenađujućih rezultata. Njujork Niksi su slavili drugu uzastopnu pobedu, nešto što se ove sezone retko dešavalo, svega tri puta. Žrtva su bili Toronto Reptorsi koji su tako zabeležili peti vezani poraz. Najbolji je bio Tim Hardavej Jr koji je Reptorsima ubacio 22 poena uz sedam skokova.

Izabrane vesti

Vizardsi su nekako, na jedvite jade, uspeli da savladaju Detroit, i to posle praktično prokockane prednosti od 16 poena na poluvremenu. Tako su prekinuli niz od šest poraza, pa ih možda ova pobeda razdrma pred nastavak sezone, jer u ovom trenutku, Vizardsi izgledaju kao veoma loš tim.

Atlanta je odmorila Tiga, Horforda, Kerola i Antića, a opet uspela da se dokopa pobede nad Majamijem. Ekipu su predvodili Milsap, Šroder i Bazemor, dok je sa druge strane majstorsku partiju odigrao Hasan Vajtsajd sa 14 poena i 24 skoka, Ipak, trnovit put Majamija do plej-ofa se nastavlja, dok Atlanta i dalje miruje na čelu Istoka.

Nikola Peković je odigrao ubedljivo najlošiju partiju sezone, na kojoj je protiv Memfisa postigao jedan poen uz četiri skoka. Znalo se i pre da su Mark Gasol i Zek Rendolf zveri pod košem, ali da su ovoliko moćni, verovatno je bilo iznenađenje i za Vulvse. Garnet je isključen sa utakmice, a i pored svega, malo je falilo da Minesota napravi iznenađenje, jer su u ekipi imali petoricu dvocifrenih, a Endru Vigins je postigao 25 poena.

Posle sukoba sa trenerom Rikom Karlajlom, Ražon Rondo se vratio na teren, ali to nije pomoglo Dalasu da zabeleži trijumf protiv Bruklin Netsa. Deron Vilijams je ubacio 25 poena i podsetio na dane kada se raspravljalo o tome da li je najbolji plejmejker u NBA. Sa druge strane, raspoložen je bio samo Dirk Novicki koji je ubacio 20 poena.

San Antonio se izgleda probudio. Sparsi su razmontirali Finiks Sanse u Arizoni rezultatom 101:74, a da se nisu potpuno opustili u poslednjoj četvrtini, razlika je mogla biti i ubedljivija. Kavaj Lenard je bio najbolji sa 22 poena.

Juta je napravila još jedno iznenađenje. U Solt Lejk Sitiju je ovog puta pao Milvoki, koji ne izgleda kao ista ekipa otkako je trejdovao Brendona Najta u zamenu za Majkla Karter-Vilijamsa. Domaće je sa klupe predvodio raspoloženi Trej Burk sa 23 poena i šest asistencija.

NBA, rezultati:

Vašington – Detroit 99:95
/Vol 22 – Monro 21/

Majami – Atlanta 91:93
/Vejd 22 – Milsap 22/

Njujork – Toronto 103:98
/Hardavej Jr 22 – Vilijams 22/

Minesota – Memfis 97:101
/Vigins 25 – Gasol 27/

Dalas – Bruklin 94:104
/Novicki 20 – Vilijams 25/

Finiks – San Antonio 74:101
/Moris 19 – Lenard 22/

Juta – Milvoki 82:75
/Burk 23 – Midlton 18/

(FOTO: Action Images)


tagovi

Tim Hardavej JrNjujork NiksNikola PekovićNBA ligaMemfis GrizlisMark GasolKevin GarnetJuta DžezHasan VajtsajdDeron VilijamsBruklin NetsAtlanta Hoks

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara