Novi MOZZART paket ulaznica za Fajnal for ide u Vladičin Han!

Vreme čitanja: 2min | ned. 11.03.18. | 19:52

Vrsni poznavalac košarke rezervisao mesto u Areni sredinom maja meseca

MOZZART nastavlja da uveseljava ljubitelje najkvalitetnije evropske košarke. Nova dva paketa karata koje delimo za Fajnal for Evrolige u Beogradu ovog puta putuje u Vladičin Han, odakle nam stiže pobednik 25. kola.

Vasilije Vučković je očigledno vrsni poznavalac košarke, pošto je pogodio najveću ukupnu kvotu na mečevima odigranim u četvrtak i petak. Tom prilikom Vasilije je na 50 uloženih zaradio 6.250.91 dinar, ali mu sigurno veće zadovoljstvo pruža činjenica da će uživo gledati najbolje evropske košarkaše u Beogradu, sredinom maja na Fajnal foru Evrolige.

Izabrane vesti

Kladilac iz Vladičinog Hana istakao se sa nekoliko zanimljivih tipova, a njegov pobednički tiket detaljnije pogledajte OVDE.

Još jednom podsećamo, MOZZART će u narednih pet kola deliti još deset paketa. Svaki pobednik pojedinačnog gola dobiće po dva paketa. Ako volite Evroligu, napravite tiket za sve utakmice pojedinačnog kola, samo to stavite na tiket i nadajte se dobitku i "časti" u vidu dva kompleta karata za završni turnir (jedan paket karata čine četiri karte za četiri utakmice - dva polufinala, treće mesto i finale).

Ukoliko bi u jednom kolu bilo više igrača sa istom pogođenom kvotom, gleda se ko je prvi uplatio tiket. Tiket mora imati svih osam utakmica tog kola Evrolige i ne može se mešati sa ostalim mečevima! Nakon svakog kola možete videti pobedničke tikete na beta.mozzartbet.com stranici!

Da ponovimo, samo tiketi sa SVIH osam utakmicama tog kola Evrolige ulaze u takmičenje za nagradu! U obračun za nagradu ne ulaze tiketi koji sadrže mečeve van Evrolige, tiketi sa poenima igrača, kao i sistemski tiketi, LIVE BET tiketi, tiketi sa brzim igrama i klađenjem na brojeve.

Dobitne tikete iz svakog kola možete ispratiti klikom na pobednički tiket na stranici beta.mozzartbet.com.

Pravila takmičenja "Pogodi najveću kvotu i osvoji karte za Final 4!“ možete pročitati i OVDE.


tagovi

sportsko klađenjeFajnal for Beograd 2018F4 EvroligaEvroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara