"Pjasentin"
"Pjasentin"

Drugi remi Čukaričkog na Kipru

Vreme čitanja: 2min | ned. 07.02.16. | 21:57

Ekipa Zorana Popovića odigrala 1:1 sa mladim timom Spartaka iz Moskve

Pjasentin

Treći kontrolni meč i drugi remi Čukaričkog na Kipru, u sklopu priprema za nastavak sezone u Superligi. Izabranici Zorana Popovića odigrali su 1:1 sa mladim timom Spartaka iz Moskve - 1:1 (1:0).

Izabrane vesti

Brđani su poveli u 25. minutu golom Lukasa Pjasentina iz jedanaesterca, kojem je prethodilo igranje rukom jednog od defanzivaca ruskog tima.

Drugoplasirani tim Superlige do kraja prvog poluvremena je mogao da reši pitanje pobednika meča, ali su izgledne prilike mašili Pjasentin, Đurić, Pavlović i Mandić, pa je u nastavku stigla kazna. Moskovljani su izjednačili nakon slobodnog udarca u 50. minutu, kada je na odbijenu loptu natrčao Mazurov i postavio konačan rezultat ovog meča.

Popović je u ovoj utakmici koristio ukupno 21. igrača: Stevanović (Čubraković), Stojković (N. Janković), Živković (Bašanović), Pjasentin (Mašović), Đurić, Srnić (Regan Obeng), Lagator (B. Janković), Matić (kapiten) (Bojić), Tijago (Dimić), Mandić (Jovanović), Pavlović (Mirosavljević).
"Prvo bih rekao da smo odigrali utakmicu protiv jednog velikog kluba, kao što je Spartak Moskva. U prvom poluvremenu protivnik je imao kombinovani sastav od igrača ispod 21 godine i od igrača koji su na transfer listi. I mogu da kažem da sam zadovoljan sa prvih 45 minuta. Odigrali smo dobro. Utisak o drugom poluvremenu je drugačiji. Poslednjih 30 minuta, kad je Spartak igrao sa baš mladim sastavom, nije bilo dobro. Očekivao sam više od pojedinaca. Ali sve u svemu ovo je bila kvalitetna provera za nas. Kao što imam običaj da kažem, prijateljske utakmice su tu da nam pokažu pozitivne i negativne stvari, kako bismo mogli da reagujemo na vreme. Na kraju da dodam i to da će za 90 posto prvotimaca sutra biti slobodan dan", istakao je šef stručnog štaba Čukaričkog Zoran Popović.

Ukoliko ne bude promena, poslednja utakmica Čukaričkog zakazana je dan pred povratak u Beograd, u subotu 13. februara protiv Bananta iz Jermenije.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Zoran PopovićSuperligaLukaš PjasentinČukarički

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara