Odjeci Zvezdinog gostovanja u Šapcu: Svuda dobijamo batine, sve hoćemo nešto lepo...

Vreme čitanja: 2min | čet. 15.03.18. | 09:47

„Pali smo“, kaže Milan Borjan, Pešić ne zamera Radonjiću na promašaju, Rambo Petković kaže da su crveno-beli u krizi

Pre ili kasnije Crvena zvezda je morala da padne. Videlo se još u Subotici da „nije to to“, usledilo je spasavanje u nadoknadi meča sa Voždovcem, pa dramatična pobeda u Novom Sadu, Napredak je osvojio bod na Marakani, da bi u četvrtfinalu Kupa Srbije tim Vladana Milojevića definitivno potvrdio kako u njemu neke stvari ne štimaju.

Ili ne funkcionišu kao jesenas.

Izabrane vesti

Crveno-beli su eliminisani posle jedanaesteraca u Šapcu i tako ostali bez šanse da se bore za jedan trofej. Fudbalski, nisu ni zaslužili da savladaju Mačvu, koja je znala kako da odbije sve napade, ali je isto tako utisak da pravi fudbal nije ni mogao da se igra na stadionu pored Save.
Ovo je bilo sve osim fudbala, ali kakav je nama teren, takav je i njima. Krivo mi je da gdegod da odemo - dobijemo batine. Moramo malo oštrije, a mi sve hoćemo nešto lepo... Ne bih da kažem još nešto da ne bih uvredio bilo koga. Čeka nas još takvih gostovanja“, smatra Aleksandar Pešić, napadač Crvene zvezde, u izjavi za Sportski žurnal.

On je realizovao penal u drugoj seriji. Nije vredelo u krajnjem zbiru, jer je u petoj Nemanja Radonjić šutirao iznad prečke.
Teško nam je, ova penal lutrija je došla posle slabijih partija. Milijaš, Krstičić i Borjan jedini imaju ovakvo iskustvo, zalomilo se na Radonjiću. Često se na najboljima slomi. Znamo kakav je igrač, niko ga ne krivi“, dopunio je Pešić.

Ove zime Markanu su napustili Gelor Kanga i Ričmond Boaći, poslednje dve utakmice propustio je Mičel Donald, međutim, pitanje je da li su samo odlasci dvojice i privremen izostanak trećeg stranca razlozi Zvezdinih bledunjavih izdanja.
Pali smo. Ne znam šta nam se dešava, ali moramo da se podignemo što pre i vratimo se na naš nivo. Veoma skup ceh, ostali smo bez šanse za jedan trofej, ali idemo dalje. Sada je plan da se u Šapcu pobedi i da nastavimo borbu za titulu“, ocenio je golman Milan Borjan.

Čuveni Dejan Rambo Petković bio je u Šapcu, između ostalog na poziv nekadašnjeg saigrača iz reprezentacije Ivice Kralja, sada u ulozi predsednika Mačve, kao i prijatelja Dragana Aničića, šefa struke ambicioznog superligaša.
Vidi se da je Crvena zvezda u krizi, ali neka igrači dignu glavu gore. Prvenstvo je tu i veći je izazov, cilj je važniji nego u kupu. Revanš je već u nedelju, nadam se boljem terenu. Neka prikaže bolju igru i ostvari cilj, ovo je već prošlost“, zaključio je Petković, a njegove reči prenosi Žurnal.

FOTO: Star sprot


tagovi

Aleksandar PešićMilan BorjanDejan Petković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara