"Lijanko"
"Lijanko"

Odlučujuća sedmica za Lijanka - Brazil ili Srbija?

Vreme čitanja: 1min | uto. 26.07.16. | 08:59

Kako piše sajt Sao Paula, mladi fudbaler treba da dobije poziv za prijateljske mečeve protiv Engleske, ali mora prvo da "otkaže" Orlove

LijankoFudbalski savez Brazila planira da pozove Lijanka Vojnovića za prijateljske susrete selekcije do 20 godina protiv Engleske koji će se igrati u septembru, ali pre toga Lijanko će mora da pošalje "pismo o nameri" Srbiji i da tako obavesti FSS da će definitivno ubuduće igrati za Brazil.

Kakva golčina Srbina Lijanka za Sao Paulo! (VIDEO)

Izabrane vesti

To prenosi sajt Sao Paula, kluba za koji Lijanko nastupa. Kaže se da će predstavnici saveza Brazila razgovarati sa njim i njegovom porodicom kako bi saznali da li želi da bude pozvan za navedene prijateljske duele.

Kako se navodi na sajtu, FS Brazila se nada da će ga ubediti da konačno odabere Selesao. Ukoliko se to dogodi, biće to slična situacija kao što je bilo sa Andreasom Pereirom. On je branio boje Belgije u nižim kategorijama, ali je posle toga izrazio želju da igra za Brazil.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Srbijareprezentativni fudbalfudbalska reprezentacija SrbijeReprezentacija Brazilameđunarodni fudbalLijanko VojnovićBrazil

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara