Ono kad ti ni domaći teren ništa ne pomaže

Vreme čitanja: 1min | uto. 08.05.18. | 12:28

Sočna dvojka krije se u drugoj rumunskoj ligi

Svega smo se nagledali u rumunskom fudbalu. Kontroverzne gazde, sumnjive sudijske odluke, razne bizarnosti... Rumuni su stvarno kraljevi kada je reč stvarima van terena. Takođe, nisu ni loši da se nađu na tiketu jer često umeju da donesu solidnu lovu.

Na zatvaranju 33. kola tamošnje druge lige sastaju se Dačija i Čindija (18.30). Domaći su ušuškani na sredini tabele, ne mogu gore, teško će dole tako da sa te strane ne treba očekivati da zapnu. Ni gostima ne gori pod nogama, nalaze se na trećem mestu koje vodi u plej-of za ulazak u elitu, ali ovde je više motiv na strani Čindije, jer ne želi da prokockaju treću poziciju. Zanimljivo, jedan od osnivača Čindije je legendarni George Popesku koji je 2013. godine napustio klub.

Izabrane vesti

Kvota na dvojku je baš sočna - 2,14. Ne bojte se, Mioveni baš ne ume da koristi prednost domaćeg terena, o čemu možda najbolje svedoči tek jedan trijumf još od sredine oktobra prošle godine. Čindija pak ume da bude i te kako nezgodan gost, često su slavili van svog bunjišta tako da je dvojka i te kako logičan izbor.

Ako ste ljubitelj golova, uparite pobedu gostiju sa 2-4 jer je često ovaj tip prolazio na na Čindijinim gostovanjima.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Uto 18:30 4542 RUM 2 Dacia M. - Chindia T. kmb 2&2-4 3,70
Ukupna kvota3,70

RUMUNIJA 2 - 33. KOLO: 

18.30: (3,15) Dačija (3,15) Čindija (2,25) 

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama 

Foto: Shutterstock


tagovi

Rumunija 2

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara