Oproštaj Zvjezdana, Emira i Vedada

Vreme čitanja: 2min | pon. 28.05.18. | 09:18

Duel je zanimljiv i zbog duela dvojice selektora koji su dubok trag ostavili radeći u Beogradu - Roberta Prosinečkog i Ljubiše Tumbakovića

Ni Bosna i Hercegovina, ni Crna Gora nisu uspele da obezbede plasman na Mundijal u Rusiji tako da njihov prijateljski duel u Zenici nema veliki takmičarski značaj. Ali privlači pažnju iz drugih razloga, jer duel na Bilinom polju će biti poslednji u dresu Zmajeva za legendarne članove ove reprezentacije Zvjezdana Misimovića, Emira Spahića i Vedada Ibiševića.

Reč je o trojici kultnih bosanskih fudbalera koji su pisali istoriju ove reprezentacije i bili članovi istorijske generacije koja je pre četiri godine igrala na Mundijalu u Brazilu. Zato, nema sumnje da će Zenica umeti da isprati svoje ljubimce.

Izabrane vesti

Duel je zanimljiv i zbog duela dvojice selektora koji su dubok trag ostavili radeći u Beogradu: Roberta Prosinečkog i Ljubiše Tumbakovića. Robi još nije imao kvalifikacione mečeve sa Zmajevima i u prijateljskim mečevima će pokušati da oformi kostur ekipe za jesen kada kreću takmičarski dueli. Za meč protiv Crnogoraca ne može da računa na golmana Asmira Begovića i Arsenalovog beka Seada Kolašinca koji su se povredili. Neizvesno je i da li će igrati Edin Džeko posle naporne sezone u Romi...

Crnogorci takođe ne dolaze u najjačem sastavu. Tumbaković ne računa na prve zvezde Stevana Jovetića i Stefana Savića koji imaju lakše povrede i potreban im je predah posle napornih sezona u klubovima. Izostaće i Bragin vezista Nikola Vukčević. Biće ovo idealna prilika za oba selektora da testiraju neke potencijalne kandidate za startnih 11 i reše neke nedoumice.

PRIJATELJSKA UTAKMICA
(1,65) Bosna i Hercegovina (3,60) Crna Gora (5,10)
Početak: 18.00

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pon 18:00 6608 MPR B&H - Montenegro kmb 1&3+ 2,65
Ukupna kvota2,65

Kompletnu ponudu kladionice MOZZART za sve prijateljske utakmice dana možete pogledati OVDE.

Foto: Action Images


tagovi

sportsko klađenjeVedad IbiševićZvjezdan MisimovićEmir Spahićreprezentacija Bosne i Hercegovinereprezentacija Crne Gore

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara