"Mijailović"
"Mijailović"

Opstanak na vidiku: Zvezdin Mićko i Kajzeri blizu luke spasa (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pet. 22.04.16. | 20:59

Za domaći tim protiv Burse igrao i Marko Simić, potencijalni novajlija crveno-belih

MijailovićVišegodišnja dominacija Burse, pa het-trik Kajzerija. Posle pobede u drugom delu prethodnog, klub iz Centralne Anadolije može da se pohvali da je Krokodilima uzeo meru dvaput i u aktuelnom prvenstvu. Štaviše, da je sa nova tri boda odmakao od opasne zone i u završnici prvenstva Turske pritisak prebacio na Sivas, kome sad beži osam bodova, uz utakmicu više - 2:1 na otvaranju 30. kola Superlige.

Kajzeri je daleko odvažnije počeo meč koji mu je maltene život značio. Ekipi Hakana Kutula, koji je na klupu seo u martu i osim početnog i očekivanog poraza od Fenerbahčea, nije dugo trebalo da načne rivala. Učinio je to Sinan Bakiš već u 13. minutu, samo je poturio nogu posle prodora i centaršuta Čaglajana, što je u znatnom delu odredilo tok susreta.

Izabrane vesti

Koristeći sličnu matricu, domaćin je u 37. minutu duplirao vođstvo, tako što je Furkan Ozkal natrčao na reagovao na povratni pas i smestio loptu u mrežu. Taman da najavi drugu uzastopnu pobedu Kajzerija koju nije ugrozio ni pogodak glavom Aziza u drugom minutu nadoknade prvog dela.

U dresu Kajzerija 90 minuta na mestu zadnjeg veznog igrao je nekadašnji prvotimac Crvene zevzde Srđan Mijailović, dok je potencijalni novalija crveno-belih, Marko Simić bio starter na poziciji štopera.

SUPERLIG, 30. KOLO

Petak:

Kajzeri - Bursa 2:1 (2:1)
/Bakiš 13, Ozkal 37 - Aziz 45+2/

Subota:
12.30 Osmanli - Antalija
15.00 Bašakšehir - Sivas
18.00 Ahisar - Bešiktaš

Nedelja:
12.30 Konja - Rize
12.30 Mersin - Eskišehir
15.00 Galatasaraj - Kašimpaša
19.00 Trabzon - Fenerbahče

Ponedeljak:
19.00 Gacijantep - Genčlerbirligi

Pratite MOZZART i na našoj novoj Fejsbuk stranici!

(FOTO: Star sport)


tagovi

TurskaSuper ligSrđan MijailovićMarko SimićKajzerisporEvropaBursaspor

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara