""
""

Ovaj čovek je neuništiv! Majstorija Ze Roberta približila Palmeiras tituli (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | uto. 04.10.16. | 10:19

Legendarni Brazilac i dalje igra sjajno!

Ko kaže da se vrhunski fudbal ne može igrati u petoj deceniji života? Živi dokaz da može je glavom i bradom  - Ze Roberto! Ako ste gledajući strelce u brazilskom fudbalu pomislili da se pojavio neki novi Brazilac sa istim imenom i prezimenom kao legendarni as Bajerna, pogrešili ste.

Izabrane vesti

I dalje je to onaj isti majstor iz Bundeslige. Ze Roberto je prošlog jula napunio 42. godine, ali i dalje igra sjajno. Štaviše, predvodi Palmeiras do senzacionalne borbe za titulu prvaka Brazila.

Iako je reč o velikanu brazilskog fudbala, Palmeiras se pre početka prvenstva nije ubrajao u kandidate za titulu. Ali posle 28 kola, popularni klub iz Sao Paula drži čelo tabele sa tri boda prednosti u odnosu na Falmengo.

Ka prvoj poiziciji i tituli ih je sinoć pogurao baš Ze Roberto. Veteran je postigao fantastičan gol lob udarcem za vođstvo od 1:0 protiv Santa Kruza. Na kraju je Palmeiras slavio sa 3:2.

Ze Roberto je došao u Palmeiras pre dve godine iz Gremija kada su u klubu iz Porto Alegra procenili da im više nije potreban. Potpisao je na godinu dana, odmah zadužio kapitensku traku u Palmeirasu i imao jednu od glavnih uloga u osvajanju trofeja u Kupu Brazila gde je bio prvi strelac tim sa četiri gola, a postigao je i gol u penal-seriji u finalu. Klub iz Sao Paula je vrlo brzo ponudio Ze Robertu da produži ugovor na još godinu dana, tako da ih saradnja veže do decembra ove godine. Osvajanje titule bi bio čudesan kraj karijere za bivšeg brazilskog reprezentativca.

Osim ako ne namerava da igra i naredne godine? Sve je moguće... 

(FOTO: Action images)


tagovi

BrazilJužna Amerikameđunarodni fudbalPalmeirasZe Roberto

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara