""
""

Pa, gde baš sad da se povredi? Najbolji italijanski sudija propušta meč sezone u Seriji A, zamena eskpresno pronađena!

Vreme čitanja: 1min | čet. 11.02.16. | 14:01

Čelnici lige su za glavnog delioca pravde meča Juventus - Napoli naknadno postavili Danijelea Orsata, takođe, jednog od istaknutijih sudija Serije A, koga ujedno i "ne bije" loš glas u tamošnjem fudbalu

Subota rezervisana za meč sezone u Seriji A. Dva najbolja italijanska tima Juventus i Napoli od 20.45 odlučuvaće u direktnom okršaju za prvo mesto na tabeli i na najbolji način usmeriti nastavak šampionske trke, međutim, na stadionu Stare dame neće biti i najboljeg italijanskog, a po mnogima i evropskog arbitra, Nikole Ricolija.

Izabrane vesti

Iako je bio planiran da deli pravdu u velikom derbiju 25. kola Serije A, Ricoli je povredio list na treningu i moraće da propusti ovaj okršaj.

Čelnici lige ekspresno su odreagovali, pa su za glavnog delioca pravde postavili Danijelea Orsata, takođe, jednog od istaknutijih sudija Serije A, koga ujedno i "ne bije" loš glas u tamošnjem fudbalu.

Orsatovi pomoćnici na ovom meču biće Mauro Tonolini i Đovani di Libertadore, četvrti Stefano Padovan, dok će dodatne sudije biti Đanluka Roki i Masimilijano Irati.

(FOTO: Action images)


tagovi

Serija ANikola RicoliNapoliJuventusItalijaEvropaDanijele Orsato

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara