Zoran Mirković i Nemanja G. Miletić
Zoran Mirković i Nemanja G. Miletić

Partizan pred Proleter: Njihova napadačka četvorka poziva na oprez

Vreme čitanja: 2min | pet. 22.02.19. | 11:19

Zoran Mirković muku muči da sastavi tim

Očekivao se karnevalski ambijent, lagana pobeda i uvertira za 159. večitim derbi, međutim, priprema utakmice sa novosadskim Proleterom pretvorila se u pravi horor za ljude u Partizanu.

Pre svega zbog povrede desnog kola Svetozara Markovića, moraće da osustvuje između šest i osam sedmica, najranije može na teren da se vrati početkom plej-ofa, a dodatnu muku stručnom štabu zadaje saznanje da se od povreda Alihove tetive nisu oporavili Danilo Pantić i Đorđe Ivanović, a da je u ambulatni i novajlija iz Norveške, Musa Ndžai (prehlada).

Izabrane vesti

Sve to znači da crno-beli imaju komplikacija da sastave tim, nadajući se da će savladati debitanta u Superligi, ali je nevolja veća usled činjenice da je već u narednoj rundi na programu večiti derbi, a male su, skoro bez izgleda, šanse da se pojave 2. marta na stadionu Crvene zvezde.
Marković je veoma bitan za našu obranu i igru, ali kako u životu, tako i u fudbalu se vodimo onim, da koga nema bez njega se mora. Čekamo definitivno sve rezultate i na osnovu njić će se medicinski sektor dogovoriti šta je najbolje da se uradi po tom pitanju“, mirno deluje Zoran Bata Mirković u pisanoj izjavi dostavljenoj medijima.

Crno-beli će nekako da zakrpe odbranu, a očekuje se da na suprotnom kraju terena probiju rivala koji ih je u septembru namučio i čak imao penal za izjednačenje, na stadionu „Karađorđe“.
„Proleter je poznat kao čvrsta i neugodna ekipa. Čak, ako se pogleda statistik,a možemo reći da je više bodova uzela u prvenstvu kao gost, nego kao domaćini. I u prvoj utakmici u Novom Sadu smo se silno namučili. Nisam siguran da smo u tom trenutku i zaslužili tu pobedu, tako da sve te stvari pozivaju na oprez. Čvrsti su gosti, a bolji deo ekipe su im napadačka četvorka: Čović, Čolović, Vujaklija i Krasić“, nabrojao je Zoran Mirković.

Podsetimo, duel 23. kola Superlige na programu je u subotu od 19 časova, uz besplatan ulaz.

FOTO: Star sprot


tagovi

Zoran MirkovićFK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara