""
""

Pauleta, Di Stefano, Zara, Ugo Sančez, Santiljana... Moćni Ronaldo uskoro ruši najveće zvezde! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pon. 11.11.13. | 12:25

Neverovatni Portugalac bi vrlo uskoro mogao da postane najbolji strelac reprezentacije svih vremena, ali i čovek sa najviše postignutih het-trikova. Još dva pogotka će mu biti potrebna kako bi prestigao legendarnog Meksikanca, dok će za španskog kapitena kojeg obožava svako, moraće još malo da se pomuči

Od trenutka kada je Kristijano Ronaldo 2009. godine obukao dres madridskog Reala nekako je bilo jasno da će upravo on uspeti da izvede ono što mogu samo fudbaleri sa božanskim darom za fudbal - da obore sve najveće klupske i reprezentativne rekorde! Ronaldo još nije ostvario sve ono što je zacrtao, ali nesumnjivo je da poseduje sve što mu je potrebno da u narednom periodu postane najbolji među najboljima, zver kojoj će se klanjati i buduća pokolenja!

Njegova ogromna želja, krvavi, višegodišnji rad i glad za golovima doveli su ga do toga da zaista igra najbolji fudbal na planeti, da seje strah gde god da se pojavi i da se nalazi na svega nekoliko koraka od trona apsolutno svih rekorda najvećeg kluba na svetu.

Izabrane vesti

Naime, Ronaldu će biti potrebna još dva gola kako bi "prešišao" Uga Sančeza (164) na listi najboljih strelaca Kraljevskog kluba u Primeri svih vremena. Nakon toga ostaće mu još samo tri mete, a to su - Santiljana (186), kojeg bi mogao vrlo lako da pretekne do kraja sezone, Alfredo Di Stefano (216) i Raul (228). Kristijano je do sada postigao 163 prvenstvena pogotka na 148 utakmica. 

Het-trik koji je postigao protiv Real Sosijedada minulog vikenda bio mu je 19. u dresu madridskog kluba, a ispred njega su trenutno samo još Di Stefano i čuveni Telmo Zara sa po 22. Ronaldo je u slavnom timu iz prestonice Španije upisao 17 het-trikova i dva puta je postizao poker golova, protiv Rasinga i Sevilje u sezoni 2010/2011. 

Osim toga, Ronaldo bi u dvomeču baraža za Mundijal naredneg godine, protiv Švedske mogao da postane najefikasniji strelac reprezentacije Portugala svih vremena. Nedavno je jedan od najboljih fudbalera sveta stigao velikog Euzebija, koji ima 43 pogotka, a ispred njega sada je samo Pedro Pauleta, koji je postigao 47 golova. Dakle, da bi prestigao bivšeg centarfora Pari Sen Žermena, Bordoa i Deportiva, Ronaldo će morati da pruži svoj maksimum i postigne pet komada. 

U slučaju da Portugal ne prođe na Mundijal, ostaju mu kvalifikacije za Euro 2016. godine, gde će sigurno postati najbolji. 

Možete da ga mrzite, ali kapu morate da mu skinete, jer ovaj čovek nije sa ove planete.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Alfredo Di StefanoEvropaKristijano RonaldoPedro PauletaPrimeraReal MadridŠpanijaTelmo Zara

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara