"Pavel Nedved kada je igrao u Juventusu"
"Pavel Nedved kada je igrao u Juventusu"

Pavel Nedved: Ne treba trčati pred rudu! Monako daleko opasniji u gostima

Vreme čitanja: 2min | pet. 20.03.15. | 13:18

Prva reakcija legende Juventusa na žreb Lige šampiona je poziv na oprez

Pavel Nedved kada je igrao u JuventusuPre nego što su se zamešale kuglice na žrebu svi su verovatno govorili u sebi „ samo nam dajte Monako“. I kome drugo da se ispuni ta želja do Italijanima, istorijski gledano miljenicima fortune. Juventus, klub sa najviše navijača na Apeninima braniće boje čizme, a protivnik će im biti komšije iz Monaka. Pavel Nedved, bivši fudbaler crno-belih iz Torina poziva na oprez. Kada se vidi kako je Arsenal morao da položi svoj celokupni arsenal pred Monakom ,ta izjava veoma ima smisla.
Gledao sam kako igraju, i veoma sam impresioniran. Nisu se slučajno našli u četvrtfinalu, igraju daleko opasnije na strani nego na domaćem terenu. Imamo šanse da prođemo, ali ne treba da trčati pred rudu, imamo dosta problema sa povredama i to mora da se prevaziđe. Alegri radi fantastičan posao, kao i dva navalna igrača koja igraju u izuzetnoj formi“, rekao je Nedved za televiziju Skaj.

Kako sa italijanske strane dolaze reči hvale, slično je i u Monaku. Taj klub kroz istoriju nema dobar skor u nokaut mečevima sa italijasnkim klubovima. Dva puta su ispadali od Intera, jednom od Sampdorije , Juventusa i Milana, a jedini uspeh Monako je imao protiv Rome u sezoni 1991/1992.
Pre svega srećni smo dokle smo dogurali, došli smo među osam najboljih u Evropi.Pre dve godine smo bili u drugoj francuskoj ligi. Presrećni smo!Igraćemo bez pritiska, ali sa ambicijom. Ima dosta Italijana u Monaku, komšije smo, biće to divan ambijent“, rekao je Vadim Vasiljev.

Izabrane vesti

Poslednji duel ova dva tima igran je pre 17 godina, u polufinalu Lige šampiona, a bolji je bio Juventus ukupnim rezultatom 6:4.Domaćin u prvoj utakmici je Juventus. Prve utakmice se igraju 14. i 15. aprila, a revanš mečevi nedelju dana kasnije.

(FOTO: Action images)


tagovi

Pavel NedvedMonakoLiga šampionaJuventusItalijaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara