Pitešti se plaši svojih navijača, gubitka bodova i suspenzije

Vreme čitanja: 1min | uto. 04.09.18. | 13:13

Energeticianul nema tih briga

Kod kuće pobeda, u gostima remi. Po tom šablonu u ovoj sezoni igra Arđes iz Piteštija, koji danas u okviru 5. kola rumunske Druge lige dočekuje novajliju Energeticijanul. Ipak, domaći rukovodioci pribojavaju se kada igraju na svom stadionu, jer njihove pristalice baš ne vole fudbalski savez.

U dosadašnja dva domaćinstva pristalice Piteštija razvijale su gomilu zastava, pomoću kojih su prozivale rumunski savez zbog silnih komplikacija oko Arđesove licence, zbog koje trenutno ovaj tim ne bi mogao u najjači rang. Savez je istrpeo prve udarce, ali je već posle drugog ispada navijača kaznio Pitešti sa 2.000 leja, što je 430 evra. To je jasna opomena, jer u slučaju da se ovakva situacija ponovi kazna može da bude drastična. Meč bez publike, suspendovan stadion na dva do deset utakmica, gubitak 2-6 bodova ili čak izbacivanje iz lige.

Izabrane vesti

I dok se u taboru domaćina plaše ispada navijača, u redovima gostiju rade bez pritiska. Bar tako kaže strateg Energeticianula, koji se ovog leta značajno pojačao za viši rang i to se vidi po tri pobede iz četiri runde.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Uto 18:30 4528 RUM 2 SCM Pitesti - Energeticianul tgg gg 1,75
Ukupna kvota1,75

RUMUNIJA 2 - 5. KOLO

Utorak
18.30: (2,15) Arđes Pitešti (3,25) Energeticianul (3,25)

*** kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


tagovi

sportsko klađenjeRumunija 2

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara