"Isključeni Pjasentin"
"Isključeni Pjasentin"

Poluvreme: Čuka nemoćna sa desetoricom, Gredig vodi na Banovom brdu!

Vreme čitanja: 1min | čet. 17.07.14. | 21:50

Isključenje Lukasa Pjasentina u potpunosti pokvarilo planove izabranicima Vladana Milojevića, pa su gosti znali da krunišu brojčanu nadmoć – 0:1

Isključeni PjasentinČukarički gubi nakon provih 45. minuta prvog meča sa 2. kola kvalifikacija za Ligu Evrope od austrijskog Grediga – 0:1.

Brđanima je planove u ogromnoj meri poremetilo isključenje Lukasa Pjasentina u 25. minutu, iako su i nakon toga stvorili nekoliko opasnih napada.

Izabrane vesti

Stameni brazilski štoper je dozvolio da mu pobegne brzonogi Rejna, koji se stuštio ka godlu domaćina, pa je usledio start s leđa i zasluženo isključenje.

Gosti su u završnici prvog dela meča meča uspeli da iskoriste brojčanu nadmoć i preko Štefana Nuca dođu do vodećeg gola, a mogli su i do još jednog. Ipak, siguran pogodak španskog napadača Tomasa Mirande fantastičnom reacijom sprečio je odlični Rajko Brežančić, koji je u poslednjim trenucima sa gol linije otklonio opasnost pred golom Borivoja Ristića.

ČUKARIČKI – GREDIG 0:1
/Nuc 37/

Stadion na Banovom brdu
Gledalaca: oko 2.000
Sudija: Sergejus Sliva (Litvanija)
Crveni karton: Pjasentin (Čukarički)

ČUKARIČKI: Ristić, Pjasentin, Janković, Ostojić, Brežančić, S. Srnić, Todorović, Matić, Stoiljković, S. Srnić, Mirosavljević.

GREDIG: Stanković, Karner, Strobl, Mak, Brauer, Handle, Tomi Korea, Rejna, Huspek (od 29. Šulc), Nuc, Boler.

(FOTO: MN press)


tagovi

Lukaš PjasentinLiga EvropeSrbijaČukarički

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara