"Bio u Bostonu, bio i u Sakramentu - sad ide u Čikago"
"Bio u Bostonu, bio i u Sakramentu - sad ide u Čikago"

Posle Rouza - Ražon Rondo! Čikago ima novog plejmejkera

Vreme čitanja: 1min | pon. 04.07.16. | 09:25

Bulsi rešili pitanje organizacije igre

Bio u Bostonu, bio i u Sakramentu - sad ide u Čikago

Derik Rouz se preselio u Njujork, a umesto njega u Čikago stiže - Ražon Rondo!

Izabrane vesti

Prema pisanju američke štampe, Bulsi su rešili pitanje organizacije igre u naredne dve sezone, pošto je dojučerašnji plejmejker Sakramento Kingsa odlučio da prihvati dvogodišnji ugovor vredan 28.000.000 dolara.
„Jako sam uzbuđen. U pitanju je veliki klub sa odličnom organizacijom i jako sam srećan što sam dogovorio dolazak u Čikago“, rekao je Rondo povodom vesti da dobija novi klub. 

NBA klubovi za dva dana potrošili 2.500.000.000 dolara!

Ono što treba naglasiti jeste da je druga godina ugovora delom zagarantovana. Inače, ovo je 30-godišnjem plejmejkeru četvrti klub u manje od dve godine. Posle osam i po godina provedenih u Bostonu, Rondo je prvo otišao u Dalas u decembru 2014. godine, da bi prošlu sezonu proveo u Sakramentu. 

Sa Kingsima je prošle sezone prosečno imao po 12 poena i neverovatnih 12 asistencija po utakmici, što je statistika kojom nijedan igrač ne može da se pohvali. Naravno, misli se na broj uspešnih dodavanja. 

Rondo je bar deset asistencija imao u 51 od 72 utakmice sa Kingsima prošle sezone, uključujući i dva meča gde je imao po 20 završni dodavanja. Interesantno, oba puta se desilo protiv Šarlot Hornetsa. 

(FOTO: Action Images)


tagovi

Sakramento KingsRažon RondoNBA ligaletnji prelazni rok NBAČikago Buls

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara