Poslednja ponuda Ikardiju i Vandi, alternative su Jović i Džeko

Vreme čitanja: 2min | sub. 23.02.19. | 10:03

Bepe Marota gubi strpljenje

Inter je spreman za finalnu rundu razgovora sa Maurom Ikardijem i Vandom Narom.

Klub sa Meace je spremio poslednju ponudu za novi ugovor i lopta je sada u dvorištu Maura Ikardija i njegove žene i agenta Vande Nare. Ako ne prihvate, skoro je sigurno da na leto sledi rastanak. Jednostavno, nema više smisla natezati se i remetiti mir u ekipi zbog Ikardija pa koliko god da je dobar napadač.

Izabrane vesti

Interova poslednja ponuda glasi: 6.500.000 evra po sezoni plius bonusi do 2023. godine. To je manje od onoga što Ikardi želi. Argentinac i Vanda zahtevaju platu od 7.500.000 evra godišnje fiksno uz bonuse koji mogu da napumpaju ugovor na sumu između 9.000.000 i 10.000.000 evra godišnje. Inter mu to neće ponuditi...

Sada se ćeka šta će odlučliti Vanda i Mauro. Dobili su drastično pobvećanje s obzirom da Ikardijev aktuelni ugovor iznosi 4.500.000 evra godišnje, ali se nadaju da mogu da izvuku još novca.

Kontroverzni napadač je pre desetak dana izbačen iz tima, a ekipa je od tada nanizala tri pobede. Neće ga biti u Interovom timu na ni gostovanju Fiorentini u ponedeljak.

Direktor Marota je najnovijom ponudom pokazao želju da se situaciju što pre reši i da se Ikardi vrati u ekipu. To sada zavisi od Ikardija i njegove žene...

Interovo strpljenje je sve tanje i klub sa Đuzepe Meace već polako sprema listu alternativa za Ikardija. Gazeta delo Sport u današnjem izdanju tvrdi da bi Ikardija u Interu mogli da naslede Edin Džeko ili Luka Jović. Taćnije, Inter već ima Lautara Martineza kao projektovanu zamenu za Ikardija, ali mu je potreban još jedan napadač.

Direktor Đuzepe Marota je u dilemi da li da Lautaru priključi iskusnog golgetera poput Džeka ili još jednu mladu haubicu poput Luke Jovića. Bosanac sada deluje kao idealan partner jer je iskusan i ne bi morao da se adaptira. Jeftiniji je, ali traži veću platu. Jović je skuplji, Inter ga ne bi dobio ispod 45.000.000 evra, ali bi igrao za manju platu i u perspektivi bi bio bolje rešnje od Džeka.

Čeka se odgovor Ikardija. I Vande.

(FOTO: Reuters)


tagovi

Mauro IkardiVanda NaraLuka JovićEdin Džeko

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara