"Ekipa Partizana iz utakmice sa Nefčijem"
"Ekipa Partizana iz utakmice sa Nefčijem"

Poslednji put pred Grobarima: Stanković, Drinčić i Lazović se opraštaju od Humske

Vreme čitanja: 2min | ned. 24.08.14. | 13:34

Partizanov meč sa Donjim Sremom, osim po ujedinjenju navijača i suspenziji Marka Nikolića, biće specifičan po još nekoliko detalja

Ekipa Partizana iz utakmice sa NefčijemZa pobedu nad Donjim Sremom i za oproštaj od Grobara.

Partizan od 19 časova igra utakmicu trećeg kola Superlige, koja će, prema svim najavama biti poslednja u Humskoj 1 za najmanje trojicu fudbalera.

Izabrane vesti

S obzirom da je do kraja prelaznog roka ostalo sedam dana i da u tom periodu crno-beli gostiju Nefčiju i Radu (na Vračaru), jasno je da je susret sa ekipom iz Pećinaca završni na kome će publika moći da vidi Vojislava Stankovića, Nikolu Drinčića i Danka Lazovića, za koje se pretpostavlja da će u završnici letnje transfer pijace pronaći novu sredinu. Ono što je izvesno je činjenica da će Stanković večeras poslednji put igrati na stadionu na Topčiderskom brdu, pošto je njegov prelazak u Palermo utanačen i on će se, čim prođe revanš baraža za plasman u Ligu Evrope otisnuti ka Italiji.

Osim izvesnog rastanka sa Stankovićem, ujedinjeni Grobari, najverovatnije, pozdravljaju i Danka Lazovića. Iskusni špic u zimus potpisanom ugovoru ima opciju da napusti klub bez obeštećenja, iako je predviđeno da ostane do leta 2015. i sve su glasnije najave da će tu mogućnost iskoristiti. Jedino se ne zna na koju će stranu, pošto su mu, za sada, propale kombinacije za selidbu u Fejenord, AEK, Steauu i ostaje da se vidi koji klub je spreman da ispuni ne baš male finansijske zahteve bivšeg reprezentativca.

Lazović i Drinčić Put inostranstva će i Nikola Drinčić. To što trener Marko Nikolić poručuje da nije potpisao ugovor sa Makabijem iz Haife ne znači da posao nije sklopljen. Taj transfer je već dogovoren i čeka se samo da prođe duel u Bakuu, posle kog će reprezentativac Crne Gore zadužiti dres ekipe Aleksandra Stanojevića i ostaviti Partizanu ogromnu rupu u veznom redu. Za nju će crno-beli rešenje morati da traže već od večerašnje utakmice, s obzirom da Drinčić neće igrati zbog lekše povrede na meču sa Nefčijem, ali će sigurno biti na stadionu.

Imajući u vidu da je Nikolić (večeras ne sme da sedi na klupi zbog suspenzije, ekipu će viditi Zvonko Varga) najavio da su poslednji dani prelaznog roka u Srbiji uvek traumatični nikog ne bi smela da iznenadi ni eventualna prodaja Vladimira Volkova, jednog od najboljih igrača Partizana ove sezone, kao i mogući odlazak Andrije Živkovića, koji je već prodat Investicionom fondu Pinija Zahavija, ali niko iz Humske 1 nije spreman da potvrdi da li to znači da ostaje do zime ili će i on preko granice.

Ako se na to doda činjenica da je tokom leta ostao bez Branislava Trajkovića (na transfer listi), Milana Obradovića (OFK Beograd), Filipa Kneževića (Vitorija Gimaraeš), Stefana Aškovskog (Stromsgodset, pozajmica), Stefana Savića (Novi Pazar, pozajmica), Nikole Aksentijevića, Filipa Malbašića (istekla pozajmica) i Nikola Petrovića (kraj ugovora) jasno je da je Partizanova budućnost, blago rečeno, neizvesna...

(FOTO: MN Press Star sport)


tagovi

Danko LazovićNikola DrinčićFK PartizanSrbijaSuperligaVojislav Stanković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara