"Radivojević motri na Jovanovića iz Mladosti"
"Radivojević motri na Jovanovića iz Mladosti"

Povratak u Zmajevo gnezdo: Prvi zadatak Radničkog - ne primiti gol

Vreme čitanja: 2min | pet. 09.09.16. | 19:00

Miloš Radivojević prvi put protiv Voždovca

Radivojević motri na Jovanovića iz MladostiOčekivan poraz od Crvene zvezde, a onda se dvema uzastopnim pobedama Radnički vratio u gornji dom tabele. Zato u vrlo dobrom raspoloženju dolazi u Beograd, rešen da na krovu tržnog centra ostvari het-trik trijumfa i potvrdi ambicije vezane za plasman na evropsku scenu.
Očekujem dobru utakmicu, susreću se dve ekipe iz vrha tabele. Specifični su uslovi na veštačkoj travi, ali verujem da će se Radnički dobro prilagoditi“, optimista je Miloš Radivojević, novi levi bek ekipe sa Čaira.

U Niš je stigao početkom avgusta upravo iz Voždovca, tako da je vrlo dobro upoznat sa kvalitetima ekipe koja će mu u subotu od 19 časova biti rival.
O Voždovcu znam mnogo toga, to su sve moji dobri drugari i odlični igrači, sa sjajnim trenerom Bratislavom Živkovićem na čelu. No, i Radnički ima odličnu ekipu i najprespektivnijeg trenera u zemlji i svakako ćemo imati čime da se suprotstavimo domaćinu. Nadam se da ćemo pružiti dobru partiju i verujem da ni rezultat neće izostati“.

Izabrane vesti

MOZZART kvote --->>> Voždovac - Radnički Niš 1 (2,30), X (2,90), 2 (3,35)

Još jedan kuriozitet: Radivojević, koji uspešno odrađuje defanzivne zadatke, jedini gol za vreme mandata među Zmajevima postigao je baš protiv Radničkog, prošle sezone (3:1), pa možda na Čairu smatraju kako je sad vreme da im se „oduži“.
Ja sam defanzivac, i biću, pre svega, srećan ako ne primimo gol. A ako budemo dali i još se ja upišem među strelce, svakako će mi biti drago“, zaključio je Miloš Radivojević, koji je zasad, odigrao dve utakmice u dresu Radničkog.

Šef struke Milan Rastavac potvrdio je da Pavle Popara neće igrati u osmom kolu Superlige, zbog povrede prepona, dok je pod znakom pitanja Saša Stojanović, jer popularnog Cakija muči primicač.

(FOTO: Star sport)


tagovi

SuperligaSrbijaRadnički NišMiloš Radivojević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara