""
""

Pristao! Big Sem od sutra ima novi posao

Vreme čitanja: 1min | uto. 28.11.17. | 18:30

Zov velikog novca namamio legendarnog trenera iz penzije

Čekali su čelnici i navijači Evertona nekoliko nedelja da se Big Sem smiluje i pristane da preuzme kormilo posrnulog velikana sa Gudison parka, koji se posle neuspelog eksperimenta sa Ronaldom Kumanom našao u opasnoj zoni.

Izabrane vesti

Najnovije informacije iz Engleske svedoče da je dogovor posle teških pregovora postignut i da će se Olerdajs vratiti iz penzije i sutra biti imenovan za novog menadžera Karamela. Očigledno je zov novca i Evertonovih miliona bio dovoljan da ubedi jednog od najboljih engleskih trenera da okonča penziju u koju je otišao letos nakon što je spasio Kristal Palas od ispadanja iz elite.

SVE KVOTE ZA MEČ EVERTON - VEST HEM

Podsetimo, tada je Big Sem rekao da ga fudbal više ne zanima, da želi da se igra s unucima i putuje sa ženom po svetu, ali je očigledno njegovo iskustvo neophodno Evertonu da bi izbegao selidbu u Čempionšip i tužnu sudbinu.

Očekuje se da Olerdajs sutra, uoči utakmice sa Vest Hemom, bude zvanično imenovan i da preuzme tim od privremenog menadžera Dejvida Ansvorta koji se nije snašao u proteklih mesec dana od smene Ronalda Kumana. Karamele su trenutno na 16. mestu sa 12 bodova, što je dva više od Vest Hema koji je prvi ispod crte i samo im Olerdajs može pomoći. 

(FOTO: Action Images)


tagovi

EngleskaEvertonPremijer ligaSem Olerdajs

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara