""
""

Promene u Fudbalskom savezu Srbije

Vreme čitanja: 1min | pet. 09.12.16. | 18:46

Savez ima novog genseka

Odbor za hitna pitanja Fudbalskog saveza Srbije doneo je odluku o imenovanju Jovana Šurbatovića za novog generalnog sekretara fudbalske organizacije, stoji na zvaničnom portalu FSS.

Izabrane vesti

Ova odluka doneta usled toga što dosadašnji gensek Nebojša Ivković odlazi u penziju krajem godine, zbog čega je na sajtu FSS osvanula i zahvalnica za sve što je ostvario tokom višegodišnjeg rada. Ivković će, ipak, nastaviti da sarađuje sa Fudbalskim savezom Srbije.

Novi generalni sekretar FSS izjavio je da ima najviše ambicije, kao i sam Savez.
"Imenovanje na mesto generalnog sekretara nacionalnog saveza doživljavam kao veliku čast i priznanje za dosadašnji rad u fudbalu, ali u isto vreme i kao veliku obavezu. Svestan sam ogromne odgovornosti i svih izazova koji su pred našom organizacijom u budućem vremenu. Fudbalski savez Srbije ima ambiciju da postavi najviše standarde u svim aspektima svog delovanja. Pred nama su veliki poslovi koje smo započeli, a koje je predsednik Slaviša Kokeza jasno definisao u svom predizbornom programu. Zahvaljujem se Nebojši Ivkoviću na svemu što je do sada uradio za srpski fudbal, kao i na podršci koju mi je pružao od trenutka kad sam došao u FS Srbije", rekao Šurbatović.

Na novu funkciju Jovan Šurbatović se bira do kraja mandata članova Skupštine FSS za period 2016 – 2020.


tagovi

SrbijaNebojša IvkovićJovan ŠurbatovićFudbalski savez SrbijeFSS

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara