"Lutovac"
"Lutovac"

Prvi remi Ilije Petkovića: Orlići prijateljski sa Ukrajinom

Vreme čitanja: 1min | uto. 28.03.17. | 20:05

Jedini gol za Srbiju positao prvotimac Rada Aleksandar Lutovac u 17. minutu - 1:1

Lutovac

Drugi meč i prvi remi Ilije Petkovića na čelu selekcije Srbije do 20 godina. Orlići su u Staroj Pazovi odigrali 1:1 sa vršnjacima iz Ukrajine, što se na kraju ispostavilo kao najpravedniji ishod, iako je domaći tim u prvom poluvremenu imao više od igre.

Izabrane vesti

U uvodnom delu meča najraspoloženiji u taboru Srbije bio je Nemanja Radonjić, koji je u nekoliko navrata ozbiljno pretio protivničkom golu, a nakon njegovog pokušaja vodeći pogodak za Srbiju u 17. minutu postigao je Aleksandar Lutovac.

Orlići su nakon vodećeg gola imali priliku da možda već tada reše pitanje pobednika, ali nisu uspeli, posle čega su Ukrajinci zaigrali znatno angažovanije i pokazali da poseduju zavidan kvalitet, pa su nakon odlične akcije u 42. minutu stigli do izjednačenja preko Artema Dovbika.

U drugom poluvremenu je viđeno nekoliko odličnih prilika sa obe strane, odličnu priliku iz slobodnog udarca u završnici je imao i Danilo Pantić, ali je njegov udarac završio iznad prečke. Ipak, kada se sve sagleda potpuno ravnopravan ishod meča.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

reprezentativni fudbalIlija Petković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara