""
""

PSŽ: Anćeloti zaboravi na Real, ostaješ ovde!

Vreme čitanja: 1min | pon. 20.05.13. | 13:32

Predsednik Svetaca poručio da Italijan ima važeći ugovor i da je odluka na klubu, a ne na njemu

 

Izabrane vesti

Prelazak Karla Anćelotija na klupu madridskog Reala neće ići tako glatko kako je juče izgledalo. Želja trofejnog italijanskog trenera nije sporna, ali se isprečio predsednik Svetaca Naser al Kelaifi.
“Tačno je da smo razgovarali i da je Anćeloti zatražio da pređe u Real“, potvrdio je  katarski biznismen i nastavio:
“Rekao sam mu da je to nemoguće, jer mu je preostala još jedna godina u ugovoru i da je na nama da donesemo tu odluku. To što on želi u Real je njegov problem, nije naš.  Obe strane su obavezne da poštuju ugovor.  Mi smo mu ponudili da produžimo saradnju na još jednu dodatnu sezonu

Čovek pominjan kao glavni kandidat da zameni Anćelotija – njegov sunarodnik Fabio Kapelo – demantovao je za Frans Futbol da je bilo kontakta  sa upravom Pari Sen Žermena. To je potvrdio i sportski direktor pariskog kluba Leonardo:
“Nismo kontaktirali nijednog drugog  trenera. Prioritet je da zadržimo Anćelotija.“

Karlo Anćeloti je u svojoj trenerskoj karijeri osvojio dve Lige šampiona i tiutle u Italiji i Engleskoj , a PSŽ-u je u ovoj sezoni doneo treću titulu u 43 godine dugoj istoriji kluba, prvu od 1994. U Ligi šampiona Sveci su dogurali su do četvrtfinala gde su eliminisani od Barselone iako su 20 minuta pre kraja revanša imali rezultat koji im dodnosi prolaz. Nije teško zaključiti zašto u Parizu oklevaju da se rastanu sa jednim od najboljih trenera današnjice.

(FOTO: Action images)


tagovi

EvropaFrancuskaKarlo AnćelotiLiga 1Naser Al-KelaifiPari Sen ŽermenPrimeraReal MadridŠpanija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara