"Radoslav Batak i Darko Puškarić"
"Radoslav Batak i Darko Puškarić"

Puškarić, Paločević i Babić odbili nove ugovore u Vojvodini

Vreme čitanja: 2min | ned. 04.06.17. | 08:35

Novosađani prvi počeli pripreme za novu sezonu, devetorica na probi

Radoslav Batak i Darko PuškarićNajkraću  pauzu od svih superligaša imala je - Vojvodina. Samo 13 dana posle završetka poslednjeg kola plej-ofa, Novosađani su ponovo na terenu. Ovoga puta, na početku priprema za novu sezonu. Šef struke Radoslav Batak, sa kojim je u međuvremenu dogovorena dvogodišnja saradnja, okupio je čak 36 igrača, ali među njima nisu bili Aleksandar Paločević, Darko Puškarić i Siniša Babić.

Svoj trojici su istekli ugovori sa Lalama, ponuđeni su im novi, ali oni na njih nisu pristali što sugeriše da će kao slobodni agenti napustiti stadion „Karađorđe“.
Obavili smo razgovore i tom prilikom im je predočeno pod kojim uslovima smo spremni da produžimo saradnju. Njihova prva reakcija je bila negativna, ali ostavljamo tu temu otvorenom još neko vreme. Ako u međuvremenu ne promene stav i ne budu prihvatili da nastave karijeru u Vojvodini, poželećemo im sreću u nekoj drugoj domaćoj ili inostranoj sredini“, predočio je Sportskom žurnalu Dragoslav Vuković, predsednik Nadzornog odbora Vojvodine.

Izabrane vesti

Paločević, Siniša Babić, Trujić i MalbašićRani početak priprema uslovljen je činjenicom da Novosađani već 29. juna počinju valifikacije za Ligu Evrope (od prvog kola) i dotad bi trebalo da se profiliše igrački kadar, ujedno i zna da li će neko od igrača prođi probu. A čak osmorica fudbalera došla su na dokazivanje i u zavisnosti od toga kako se pokažu, uprava će im ponuditi ugovore. To su vezista Mahir Karić (25, Olimpik, Sarajevo), vezista Luka Vujanović (22, Lovćen), desni bek Slavko Lukić (28, Fljamurtari), napadač Velimir Stanković (24, Huskvarna, Švedska), vezista Milan Mirosavljev (22, Proleter), štoper Miloš Zlatković (20, OFK Beograd), štoper Momčilo Dulović (25, Jagodina), levi bek Mitar Ćuković (22, Lovćen) i desni bek Marko Bogojević (21, Dahau, Nemačka).

Prethodno je ugovor sa Vojvodinom potpisao centarfor Nemanja Subotić iz dobanovačke Budućnosti.

Iz omladinskog pogona prvom timu priključeni su golman Marko Ilić, vezista Mihajlo Nešković, štoper Mladen Devetak, napadač Miloš Zličić i vezista Kristijan Živković.

Ekipa će do 8. juna trenirati na terenima SC „Vujadin Boškov“ u Novom Sadu, a od 8. do 18. juna boraviće na Zlatibor, gde će odigrati tri kontrolne utakmice (Jedinstvo Putevi, Zeta, dok se traži još jedan rival).

SPISAK FUDBALERA VOJVODINE KOJI SU POČELI PRIPREME: Nikola Perić, Marko Kordić, Emil Rockov, Marko Ilić, Ivan Lakićević, Nikola Antić, Dženan Bureković, Emir Lotinac, Nikola Kovačević, Bogdan Planić, Mario Maslać, Filip Babić, Marko Vukasović, Marko Đurišić, Darko Jović, Dušan Jovančić, Luka Vujanović, Slavko Lukić, Džosef Bempah, Mahir Karić, Uroš Stamenić, Nikola Trujić, Filip Malbašić, Nemanja Subotić, Velimir Stanković, Milan Spremo, Petar Mićin, Milan Mirosavljev, Aleksandar Mesarović, Frensis Afrijie, Kevon Lambert, Miloš Zlatković, Mihajlo Nešković, Momčilo Dulović, Mitar Ćuković, Marko Bogojević.

Napomena: Zbog obaveza u reprezentativnim selekcijama opravdano su odustni Meleg, L. Zličić, Lazarević, Devetak, M. Zličić i Živković.

(FOTO: Star sport)


tagovi

Aleksandar PaločevićDarko PuškarićSiniša BabićSrbijaSuperligaFK Vojvodina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara