"Miloš Radivojević"
"Miloš Radivojević"

Rad sve jači: Potpisao Miloš Radivojević

Vreme čitanja: 2min | pon. 30.01.17. | 22:21

Ugovor do kraja sezone, debi protiv Partizana

Miloš RadivojevićPojačali su se fudbalerima bogatih biografija Radnički iz Niša i Napredak, slično važi za lučansku Mladost, ali i Rad je pokazao nameru da u drugom delu sezone igra ozbiljniju ulogu nego jesenas. Gaređevinari su angažovali i šesto pojačanje ove zime, tako što su posle veziste Vladimira Rodića (pozajmica iz Karabuka), štopera Tomislava Pajovića (slobodan igrač), uz osveženja iz omladinskog pogoda - napadače Georgija Ilića i Lazara Miloševa, odnosno golmana Marka Lazarevića - dogovorili saradnju sa Milošem Radivojevićem.

U pitanju je doskorašnji prvotimac Radničkog, jesenas jedan od standardnijih u ekipi iz Niša. Stigao je na Banjicu kao slobodan igrač i potpisao ugovor do kraja sezone, iako je imao pozive još tri superligaša.
"Veliku zahvalnost dugujem čelnicima Rada, Tošiću i Kaporu, kao i trenerima Petroviću i Nikoliću. Izašli su mi u susret, poveli me na pripreme i čekali moj odgovor sve do večeras, jer sam pregovarao sa dva inostrana kluba. S obzirom da se nismo dogovorili, od svih superligaških ponuda, najviše sam želeo da budem u Radu. Klub je odličan, ima sjajnu i prepoznatljivu struku, imaću uslove za napredak, a s obzirom da ću uskoro postati otac, znači mi što ću ostati u Beogradu", rekao je Radivojevć posle potpisa ugovora.

Izabrane vesti

On se trenutno nalazi u Aja Napi, na Kipru, gde ekipe Nebojše Petrovića u u utorak igra prvi test meč na pripremama. Rival je poljski Pogon (14 časova).

Miloš Radivojević je u karijeri igrao za beogradski Sinđelić, BSK Borču, Inđiju, Voždovac i niški Radnički, a za Rad će debitovati u prvom prolećnom kolu protiv Partizana.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Miloš RadivojevićRadRadnički NišSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara