"Radonjić"
"Radonjić"

Radonjić se ne plaši Davana Robinsona

Vreme čitanja: 1min | pon. 11.01.16. | 11:13

"Želimo pobedu i da što pre dođemo do maksimalne snage tima", jasan je trener crveno-belih

RadonjićOlimpija je u prvom ovosezonskom okršaju slavila sa 77:73 u Pioniru, a Crvena zvezda sada ima priliku za revanš u dvorani Stožice u Ljubljani. Tim Dejana Radonjića dočekuje ovaj duel posle teškog poraza od Fenerbahčea u Evroligi, a dodatnu poteškoću crveno-belima pravi to što su se Zmajčeki opremili sa još jednim igračem - Davanom Robinsonom.
"Olimpija se pojačala, pnekoliko dana pred naš meč stigao je iskusni Davan Robinson. Plasmanom u drugi krug Evrokupa napravili su fenomenalan rezultat i pokazali kvalitet. U trenutku kada su nas pobedili igrali su jako dobro, posle toga su ušli u probleme sa povredama i bili bez nekih nosilaca igre. Zbog toga trenutno imaju manji broj pobeda nego što to po kvalitetu zaslužuju. Sada je ekipa Olimpije opet kompletna. Ali to ne menja naše ambicije. Želimo pobedu, ali i da odigramo kvalitetan meč, kako bi cele ekipa išla napred. Odnosno, da iz meča rastemo i da što pre dođemo do maksimalne snage tima", rekao je Radonjić za sajt kluba.

Meč 19. kola ABA lige igra se od 17 časova, u dvorani Stožice u Ljubljani. Pogledajte MOZZART kvote za ovaj susret

Izabrane vesti

Evo nekih od poteza novog plejmejkera Zmajčeka - 33-godišnjeg Robinsona. On je u karijeri između ostalog igrao i za Brose Basket, Vareze i Limož. U Olimpiju je došao iz Torina.

Pratite MOZZART i na Vajberu

(FOTO: MN Press)


tagovi

Union OlimpijaSrbijaSlovenijaJadranska ligaEvropaDvejn RobinsonDejan RadonjićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara