"Raul i Fernando Jero"
"Raul i Fernando Jero"

Raul: Ne volim nadimak „Galaktikosi“, šta im to uopšte znači?

Vreme čitanja: 2min | uto. 31.03.15. | 14:50

„Kasiljas i Ramos su vođe današnje generacije“, rekao je bivši kapiten Real Madrida

Raul i Fernando JeroLegenda Real Madrida Raul Gonzales u razgovoru za špansku Marku rekao je da nije ljubitelj naziva Galaktikosi, kao i to da mu ne smeta činjenica što nikada nije dobio Zlatnu loptu. Osvrnuo se i na fudbalske prilike u Kataru.
Ne razumem baš najbolje značenej reči Galaktikosi. To je termin koji ne volim prevterano. Ja volim čist fudbal, a ta reč govori o nečemu drugom“, rekao je Raul.

Strelac 228 pogodaka za Kraljeviće smatra da su vođe današnjeg tima Serhio Ramos i Iker Kasiljas.
„Glavne vođe su uvek bili kapiteni, tako je i sada. Iker Kasiljas je vođa, a pridružuje mu se Serhio Ramos. Međutim, ima tu i mnogo stranaca koji su dugo u klubu i poznaju dobro šta znači igrati u tom dresu“, rekao je Raul.

Izabrane vesti

Mnogo je govora o budućem domaćinstvu Katara kada je Svetsko prvenstvo u pitanju, a poznato je da ta zemlja želi za selektora legendu Barselone Ćavija Ernandeza. Raul odlično poznaje prilike u Kataru, jer je dve sezone nastupao za Al Sad.
„Igrao sam pred polu praznim igralištima. U Kataru niko ne ide na utakmice. Sada sam u Njujorku, i ova atmosfera me vraća u dane kada sam igrao na Bernabeu

On je prokomentarisao i to što je jedno vreme bio najbolji strelac Lige šampiona, ali nikada nije osvojio Zlatnu loptu.
Posvetio sam ceo moj život onome što volim. Igranju fudbala. Jednom sam bio drugi u tom iboru, jednom treći. Ali ne žalim nogo zbog toga. Fudbal je timski sport“, zaklučio je Raul.

(FOTO: Action images)


tagovi

ŠpanijaSerhio RamosReal MadridRaulPrimeraLiga šampionaIker KasiljasEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara