""
""

Raul se pozdravlja sa Katarom, leti u Kosmos!

Vreme čitanja: 1min | sub. 03.05.14. | 16:40

Zamislite samo, Markos Sena u vezi, Raul u navali...

I pored činjenice da će 27. juna napuniti 37 godina, Raul Gonzalez Blanko ne planira da okači kopačke o klin! Večni kapiten madridskog Reala i živa legenda Kraljevskog kluba želi da napravi još jedan, verovatno i poslednji veliki korak u prebogatoj karijeri i Katar zameni SAD-om.

Naime, prema pisanju uglednog španskog lista "As", Raul će dres Al Sada zameniti opremom Njujojk Kosmosa pre nego što se posveti trenerskom poslu, što mu je dugogodišnji sa i velika životna želja. 

Izabrane vesti

Kako pomenuti list dalje navodi, kontakti dve strane već su ostvareni, obostrana želja da se posao realizuje postoji, sada samo ostaje da se priča finalizuje i realizuje. 

Podsetimo, Njujork Kosmos je ekipa ogromne tradicije i prebogate istorije, a brojna velika fudbalska imena nosila su dres kluba iz Velike jabuke. Među mnogima tu su Pele, Franc Bekenbauer, Đorđo Kinalja, ali i čuveni fudbaler Crvene zvezde Vladislav Bogićević. Danas je tu i Markos Sena, nekadašnji španski reprezentativac Španije i vezista koji je najbolje dane svoje karijere proveo u Viljarealu.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Raul GonzalesRaulNjujork Kosmos

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara