"Stadion Rajko Mitić"
"Stadion Rajko Mitić"

Rešeno: Jovović u Zvezdi od juna!

Vreme čitanja: 1min | uto. 27.01.15. | 20:18

Kako saznaje MOZZART Sport crnogorskom šampionu će pripasti procenti od narednog transfera mladog fudbalera, plus transfer kompenzacija

Stadion Rajko Mitić

Razrešena je saga oko transfera supertalentovanog fudbalera Sutjeske Vladimira Jovovića u Crvenu zvezdu. Kako saznaje MOZZART Sport ofanzivni vezista kluba iz Nikšića na Marakanu će preći narednog leta, dok će crnogorskom šampionu pripasti procenti od narednog transfera mladog fudbalera, plus transfer kompenzacija.

Izabrane vesti

Jovović ima 20 godina, ali je prvotimac Nikšićana još od 2011. godine, dok je za seniorsku reprezentaciju Crne Gore zabeležio pet nastupa.

Bilo je mnogo preokreta u proteklih nekoliko dana, od toga da je transfer završen, pa sve do toga da od celokupnog posla nema ništa. Mladi vezista je trebalo da bude predstavljen na stadionu Rajko Mitić još u subotu, ali je potpisivanje ugovora odloženo jer uprava Zvezde nije dogovorila sve detalje sa Sutjeskom, pošto su Nikišani traži bankovne garancije.

Prepreka između dve strane više nema, pa će Jovović u narednoj sezoni nositi crveno-beli dres, a u međuvremenu će igrati za svoj matični klub.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Vladimir JovovićSuperligaSrbijaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara