REZZIME DANA (petak): Bravo za Šalke, sramotni Botošani

Vreme čitanja: 3min | pet. 09.03.18. | 22:55

Pogledajte ko vam je 9. marta doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENAU rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali...

ZAOKRUŽENO:

GUANGDŽOU EVERGRANDE - ČANGČUN (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 5:0
Morao je sedmostruki uzastopni šampion Kine da reaguje nakon poraza u gradskom derbiju. I reagovao je!  Doduše, u prvom poluvremenu nije bilo golova, pa ste možda malo strepeli, ali u nastavku su Brazilci Rikardo Gulart i Alan deklasirali goste. Jednom je pogodio Gao Lin. Sve u svemu, lagano odrađen posao, a u budućnosti porazmislite da pobedu Guangdžou Evergrandea uparite sa golovima. 

SLAVEN - RUDEŠ (tip 1, kvota 1,70) - rezultat 2:0
Ovde je zaokružena solidna kvota, a što je najbolje - niste morali da prolijete ni grašak znoja. Bruno Goda je u 33. minutu načeo goste, konačan rezultat postavio je Makedonac Mirko Ivanovski i - posao završen. Kratko i jasno. Kada bi svi ovako odrađivali posao, gde bi bio kraj... Svaka čast fudbalerima Slavena. 

KLUŽ - KSMS JAŠI (tip 1, kvota 1,25) - rezultat 2:1
Kluž je bio mnogo bolji rival. Promašio je silne šanse. I naravno stigla je kazna. Dosuđen je jedanesterac za Jaši koji je realizovao Kristea. Igrao se 85.minut. Malo je vremena ostalo, ali... Na kraju je Omrani bio brži od pištaljke i pogodio u trećem minutu sudijske nadonakde.

ROMA - TORINO (tip 1, kvota 1,70) - rezultat 3:0
Golove za Vučicu večeras su postigli Kostas Manolas, Danijele de Rosi i Lorenco Pelegrini. U sva tri navrata odbrana Torina je uvaćena na spavanju. Grčki štoper je ostao sam kod odličnog centaršuta Florencija u 56. minutu. Edin Džeko i Federiko Facio su odrađivali suspenzije i sačuvali svežinu za Šahtjor, dok je Defrel bio van protokola zbog povrede. Na poštedi je bio i odlični Dijego Peroti, ali je Euzebio di Frančesko nekako uspeo da nadomesti njihove izostanke.

STRAZBUR - MONAKO (tip 2, kvota 1,70) - rezultat 1:3
Veoma dobru partiju pružio je Stevan Jovetić. On je bio starter umesto rovitog Radamela Falkaa i iskoristio je to na najbolji način. Već u petom minutu doveo je gostujuću ekipu u vođstvo. Međutim, Strazbur je ove sezone pokazao da ume da se isprsi pred velikanima. I hrabro je odigrao i protiv Monaka, pa je u 19. minutu Bahoken izjednačio i ulio nadu. Ona je, doduše, trajala samo dva minuta, a onda je Roni Lopeš vratio prednost na stranu Monaka. Ispostaviće se da je četiri minuta pre kraja prvog poluvremena Fabinjo postavio konačan rezultat.

MAJNC - ŠALKE (tip 2, kvota 2,20) - rezultat 0:1
Domaćin je dugo odolevao, čak imao i nekoliko zanimljivih pokušaja, ali... Presudila je klasa Kaliđurija. Spoljni fudbaler Šalkea je u 55.minutu uzeo loptu, u slalomu prošao nekoliko igrača i onda poslao sjajnu dijagonalu. Golman Majnca je bio bespomoćan.

ĐIRONA - LA KORUNJA (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 2:0
Prekidi su došli glave gostima iz Galicije. Prvi pogodak delo je Stuanija. On je naleteo na odbijenu loptu i smestio je u mrežu. Po istom principu je Đirona overila pobedu. Samo što je Huanpe zakucao loptu u mrežu glavom. Đirona i Katalonija slave. A i svi koji su gađali keca. 

PRECRTANO:

METALAC - NOVI PAZAR (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 1:1
Domaćin je bolje otvorio utakmicu i poveo pogotkom Svojića u 18.minutu iz opravdanog dosuđenog jedanesterca. Imali su domaći šanse da zatvore meč. Ukrajinski štoper Bondarenko je pogodio stativu. Ubrzo posle toga videli smo izjednačenje. Odličnu akciju ekipe novog trenera Stevana Mojsilovića krunisao je Lakota.

BOTOŠANI - JUVENTUS (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 0:0
Prvi protiv poslednjeg u plej-aut grupi rumunske Lige 1 i - mućak. Botošani i Juventus podelili su bodove. Ova dva tima su proteklih godina igrala relativno tvrde mečeve, ali očekivalo se da će domaćin rutinski odraditi posao. Ipak, ništa od toga. Botošani je jedna od većih prodaja dana. 

ALANJA - BAŠAKŠEHIR (tip 2, kvota 1,90) - rezultat 4:1
Domaćin je poveo golom Žuniora Fernandesa u 32. minutu, ali su se ključni momenti utakmice odigrali sredinom drugog poluvremena. Alanja je duplirala vođstvo u 66. kada je Efedžan Karadža matirao Volkana Babadžana, dok je samo pet minuta kasnije drugi žuti karton zaradio štoper Bašakšehira Aleksandru Epureanu.

Foto: Shutterstock


tagovi

kladionicasportsko klađenjerezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara