REZZIME DANA (subota): Razočarali Njukasl, Porto i Đirona

Vreme čitanja: 3min | sub. 03.02.24. | 23:17

Pročitajte ko vam je doneo novac 3. februara, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

DARMŠTAT - LEVERKUZEN (tip 2, kvota 1,32) - rezultat 0:2

Nejtan Tela maksimalno je iskoristio šansu i sa dva gola pokazao da će Ćabi Alonso na njega moći ozbiljno da računa do kraja sezone. Za vođstvo Bajer Leverkuzena mrežu je zatresao u 33, a za 2:0 u 55. minutu.

Opširnije OVDE.

VALENSIJA - ALMERIJA (tip 1, kvota 1,70) - rezultat 2:1

Bila je svojevremeno Almerija hit španske Primere, znala da igra i lepo i korisno, ali ove sezone tim iz Andaluzije je perosnifikacija svega lošeg. Teško je i pre meča u Valensiji bilo zamisliti da će Almerija nekako uhvatiti slamu spasa, pošto je u dosadašnjem delu prvenstva skupila svega šest bodova. Na Mestalji su napravili još jedan korak unazad.

FROZINONE - MILAN (tip 2, kvota 1,68) - rezultat 2:3

Bili su Rosoneri na pragu da, kao protiv Bolonje na San Siru ispuste bodove, ali je anđeo čuvar u 23. kolu Serije A, na stadionu Benito Stirpe bio srpski špic. Po principu, "Dođoh, videh, pobedih", rezervni napadač Stefana Piolija je ušao na teren u 80, a minut kasnije materijalizovao nesnađenost Frozineneove odbrane za peti prvenstveni trijumf Milana u poslednjih šest utakmica.

Opširnije OVDE.

ALAVES - BARSELONA (tip 2, kvota 1,90) - rezultat 1:3

Porazi od Bilbaa i Viljareala jesu bili bolni i na kraju koštali Ćavija posla, ali na ekipu Barselone izgleda nisu ostavili veći trag. Katalonska ekipa brzo se vratila pobendičkim navikama, pa je samo tri dana posle Osasune savladala i Alaves u 23. kolu LaLige.

Opširnije OVDE.

BOLONJA - SASUOLO (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 4:2

Ekipa Tijaga Mote je krajem godine držala čevrtu poziciju u rukama, samo da bi počekom januara prepustila Atalanti usled serije slabih rezultata. Bila je u slobodnom padu, međutim, večeras ga je zaustavila spektakularnom pobedom protiv Sasuola do koje je došla velikim preokretom na Renato Dalari.

ŠEFILD JUNAJTED - ASTON VILA (tip 2, kvota 1,65) - rezultat 0:5

Aston Vila je sav posao u današnjem okršaju završila već u prvom poluvremenu. Od 12. do 30. minuta gosti su dali četiri gola, a onda nepuna dva minuta po povratku sa odmora još jedan, za konačnih 5:0.

Opširnije OVDE.

PRECRTANO

NJUKASL - LUTON (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 4:4

Brojne povrede uzrokovale su probleme Ediju Hau, ali nije se očekivalo da će Luton biti toliko teška prepreka fudbalerima Njukasla na njihovom stadionu. Debitant u Premijer ligi uspeo je, ipak, dvaput da se vrati iz minusa, ne i da sačuva 4:2, ali je i dalje neporažen u 2024. godini, što predstavlja jedno od najvećih iznenađenja s obzirom na to kakve je partije pružao Luton tokom jeseni i početkom zime.

KELN - AJNTRAHT (tip 2, kvota 2,55) - rezultat 2:0

Timo Šulc je uspeo iz četvrtog pokušaja. Novi trener Kelna konačno je doneo radost na Mingersdorfer. Posle teškog poraza od Dortmunda (0:4) i dva remija (sa Hajdenhajmom i Volfzburgom), Jarčevi su konačno slavili i tako se aktivno uključili u borbu za opstanak. Ajntraht je u meč ušao kao blagi favorit, bio u dobroj formi, međutim večeras su mu glave došli njegovi defanzivci - 2:0.

ĐIRONA - REAL SOSIJEDAD (tip 1, kvota 2,20) - rezultat 0:0

Dugo je Đirona imala glavnu reč ove sezone u prvenstvu Španije, ali je sredinom januara odigrala bez golova sa Almerijom, baš kao i ove subote u 23. kolu sa Real Sosijedadom na svom Montiliviju.

Opširnije OVDE.

PORTO - RIO AVE (tip 1, kvota 1,20) - rezultat 0:0

Razočarao vas je i Porto jer nije uspeo da slomi otpor Rio Avea. Zmajevi su potpuno ukrotili napad rivala koji maltene nije primirisao golu Dioga Košte, ali nisu uspeli da unovče apsolutnu inicijativu i prvi put još od derbija sa Sportingom 18. decembra prošle godine, nisu postigli gol.


tagovi

klađenje rezzime tipovanjarezzimerezzime danaInternet klađenjeklađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara