REZZIME DANA (subota): Štutgart je bio dvojka dana, Anderleht kec koji je najviše razočarao

Vreme čitanja: 3min | sub. 16.03.24. | 23:55

Pročitajte ko vam je doneo novac 16. marta, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

HOFENHAJM - ŠTUTGART (tip 2, kvota 1,90) - rezultati 0:3

Od početka do kraja Štutgart je 'gazio' rivala, imao posed, stvarao šanse, postizao golove na vreme. Henes je posle dužeg vremena ponovo upartio Serua Girasija Deniza Undava, dvojicu najboljih strelaca. Undav je nameštao golove, a Girasi 22. prvenstvenim potpomogao ubedljiv trijumf Švaba.

Opširnije OVDE.

MONCA - KALJARI (tip 1, kvota 2,05) - rezultat 1:0

Danijel Maldini je ovog popodneva zategao praćku sa 25 metara i golom iz slobodnog udarca doneo trijumf Monci nad Kaljarijem (1:0), za proboj na deveto mesto Serije A. Došao je Ranijeri tamo gde je i sve počelo u njegovoj bogatoj trenerskoj karijeri, ali je u nameri da zaplovi u mirniju luku sprečen Milanovim igračem na pozajmici u Monci.

Opširnije OVDE.

AL HILAL - DAMAK (tip 1, kvota 1,13) - rezultat 2:1

Mada su se pošteno namučili, momci Žorža Žezusa slavili su protiv Damaka sa 2:1 u 24. kolu saudijske Pro lige, čime su se učvrstili na prvoj poziciji i napravili još jedan korak ka tituli. Podsetimo, to je 29. pobeda u nizu Al Hilala, kada računamo sve takmičarske utakmice...

ATLETIK BILBAO - ALAVES (tip 1, kvota 1,57) - rezultat 2:0

San Mames je večeras prisustvovao neverovatnom rolerkosteru u samo šest minuta, međutim turbulentni period ukrasila su dva gola Gorke Guruzete za važnu pobedu (2:0) u borbi za Ligu šampiona. Samo minut posle neiskorišćenog penala Alavesa, junak domaćina je načeo mrežu rivala, a pet minuta kasnije je i udvostručio prednost ujedno otklonivši dileme po pitanju ishoda.

MAJNC - BOHUM (tip 1, kvota 1,85) - rezultat 2:0

Majncu je bilo biti ili ne biti, morao je da dobije kako bi ostao u trci za opstanak i - dobio je. Čak lakše nego što se očekivalo. Junak je Jonatan Burkart, strelac oba gola, od koji je prvi bio sa bele tačke u samoj završnici prvog poluvremena. Posle toga sve je bilo lakše za domaćina...

MANČESTER SITI - NJUKASL (tip 1, kvota 1,25) - rezultat 2:0

Pre nešto manje od šest meseci, Aleksander Isak bacio je na kolena odbranu Mančester Sitija, a Njukasl već na startu Liga kupa oduzeo Građanima mogućnost da osvoje jedan od tofeja ove sezone (istina, najmanje bitan). Ipak, naplatio je Siti Svrakama nočekivani poraz sa kamatom. Gvardiolina ekipa je duel četvrtfinala FA Kupa lišila bilo kakve neizvesnosti. Preciznije, Siti je na Etihadu rutinirao crno-bele.

Opširnije OVDE.

PORTO - VIZELA (tip 1, kvota 1,85) - rezultat 4:1

Pre četiri dana gurao je svoj tim do krajnjih granica, večeras ga je malo falilo da ga saplete. Pepe, vremešni defanzivac što je početkom nedelje Londonu uprkos eliminaciji od Arsenala zadivio fudbalsku Evropu, umalo je u subotu protiv Vizele isključio Porto iz šampionske trke. Zapravo ga je na tom putu sapleo, ali je na njegovu sreću tim Serža Konseisaa zahvaljujući pogotku njegovog imenjaka režirao preokret u 26. kolu Primeire - 4:1 (0:1).

Opširnije OVDE.

BRAGA - ŽIL VISENTE (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 2:1

Braga se pošteno namučila, iako je nakon prvih 45 minuta bila u prednosti zahvaljujući golu Abela Ruiza u 39. minutu. Žil Visente je izjednačio na isteku časa igre zahvaljujući Aliju Alipuru, a onda je delovalo da će doći i do boda, ali ga je u tome sprečio Simon Banza golom u 89. minutu utakmice.

PRECRTANO

MIDLZBRO - BLEKBURN (tip 1, kvota 1,88) - rezultat 0:0

Utakmica okončana najnepopularnijim rezultatom u fudbalu, naročito kada čekate pobedu domaćina. Midlzbro je uputio tri udarca u okvir i bio bilži pogotku od Blekburna, ali su gosti ipak uspeli da sačuvaju mrežu netaknutom.

ANDERLEHT - KORTRAJK (tip 1, kvota 1,25) - rezultat 0:1

Minimalnim porazom Anderleht je završioaktuelni deo prvenstva, a ceo plen sa gostovanja drugoplasiranom timu odneo je dosadašnji fenjeraš Kortrajk. Gol vredan tri boda gosti su postigli u 79. minutu preko Isaka Dejvisa koji je ujedno režirao jedno od najvećih iznenađenja danas.


tagovi

klađenje rezzime tipovanjarezzimerezzime danarezzime tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara