Rode rehabilituje karijeru u Ajntrahtu

Vreme čitanja: 1min | ned. 23.12.18. | 14:19

Borusija ga pušta na pozajmicu...

Sećate se Sebastijana Rodea? Momak koji dve godine gotovo da nije šutnuo loptu u takmičarskom meču na pragu je prelaska u Ajntraht iz Frankfurta. Radi se zapravo o povratku u klub koji ga je lansirao i o pozajmici iz Dortmunda. 

Kako piše Kiker dogovor dva kluba sasvim je izvestan, jer Lusijan Favr apsolutno ne računa na 28-godišnjeg vezistu koji je na Vestfalen stigao 2016. i od tada odigrao svega 14 utakmica. Ove sezone nijednom se nije našao u protokolu, igrao je samo za amatere. Celu prošlu godinu Rode je izgubio zbog teške povrede od koje se dugo oporavljao, a ni kada se u potpunosti spremio nije bio u planovima trenera Milionera.   

Izabrane vesti

Iskusni vezista ostaće upamćen kao jedan od većih promašaja Borusije poslednjih godina. Podsetimo, za njega je Bajernu plaćeno obeštećenje od čak 12.000.000 evra. U celoj priči najbolje su, naravno, prošli Bavarci, jer su ga 2014. doveli bez obeštećenja iz Ajntrahta, kada mu je već bio istekao ugovor. 

Bez obzira na način na koji je otišao sa Vald stadiona bivši klub nudi Sebastijanu Rodeu šansu da rehabilituje karijeru. 

Njegov ugovor sa Dortmundom ističe 2020. 

Foto: Reuters


tagovi

Sebastijan RodeZimski prelazni rok 2019

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara