"Spasoje Jelačić"
"Spasoje Jelačić"

Sada i oficijalno: Bačka gost na Karađorđu

Vreme čitanja: 2min | pet. 29.07.16. | 15:29

“Bar smo osetili atmosferu igranja pod reflektorima”, kaže Spasoje Jelačić uoči susreta sa Vojvodinom

Spasoje JelačićFudbaleri Bačke imali su uspešan start u srpskoj Superligi pošto su u prvom kolu remizirali sa favorizovanim Partizanom (0:0). Izabranici trenera Spasoja Jelačića ponovo igraju u Novom Sadu, na "Karađorđu", ali sada sui  zvanično gosti ekipi Vojvodine.
"Za nas je bilo dobro što smo premijeru sa srno-belima imali na Karađorđu. Probili smo led, osetili atmosferu igranja pod reflektorima i sad naši igrači imaju jedno iskustvo više", kaže za MOZZART Sport trener Jelačić.

U prvom kolu osvojili ste  bod. Čemu se nadate u meču sa Lalama?
"Vojvodina je velliki favorit. Igraju kod  kuće, poseduju kvalitetan sastav i očekujemo težak duel. Novosađani su u međuvremenu odigrala još jednu utakmicu u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Možda su malo fokusirani na revanš, ali poseduju kvalitet da mogu da igraju u ritmu četvrtak - nedelja. Mogu da obećam našu maksimalnu borbenost, pa šta bude".

Izabrane vesti

Sigurno ćete biti zadovoljni novim remijem?
"Moramo da neutrališemo njihov napad, da im pariramo na svakom deliću terena. Trud i rad se moraju isplatiti. Nisam od trenera koji prete, ali ukoliko nam Vojvodina da promil šanse sigurno ćemo ga iskoristiti. Razmišljamo i o celom plenu, zašto da ne".

Vaša ekipa neće biti u punom sastavu?
"Znate da je Bjeloš zaradio crveni karton protiv Parzizana i da mora da propusti sledeći duel. Takođe, povredio se mladi Luka Miljević koji mora na operaciju kolena. Šta da se radi, izvešćemo najjači mogući sastav", zaključio je Spasoje Jelačić.

Utakmica Vojvodina - Bačka igra se u nedelju od 20 sati, u MOZZART kladionicama kec se plaća kvotom 1,47, iks vredi 4,00, a dvojka čak 7,00.

Piše: Đurđe Mečanin;
Foto: Star Sport.


tagovi

SuperligaSrbijaSpasoje JelačićBačka Palanka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara